Team SIF fortsatte seiersrekken

Team SIF tok sin femte seier på rad da de slo Tromsø 2 på Marienlyst mandag. Nå venter en spennende sesongavslutning i 3. divisjon.

På søndag møter vi Kristiansund hjemme på Marienlyst, og vi trenger Drammen på kamp for å skape den fantastiske Marienlyst-atmosfæren. Til denne kampen får du også billett til 100,- på hele GU-tribunen. Kjøp din billett til kampen her.

Det spisser seg til i toppen av 3. divisjon, og med seks kamper igjen av sesongen er det kun ett poeng som skiller oss og avdelingsleder Gjelleråsen - som vi også møter i aller siste serierunde.

I denne delen av sesongen føles det også som om hvert poeng teller litt ekstra - og akkurat sånn var det nok for Team SIF i går, da de kjempet inn de tre poengene mot Tromsøs andrelag.

Se høydepunktene her.

Til pause ledet tromsøværingene 1-0 etter scoring av Elias Aarflot. Vi hadde mye av banespillet, og spilte på mange måter en god omgang, men manglet det siste foran mål for å ta ledelsen. Samtidig gjorde TIL en god jobb defensivt i sin 5-3-2-formasjon - samtidig som de var farlige på overganger.

Våre unggutter lot seg imidlertid ikke prege eller stresse, og allerede seks minutter ut i den andre omgangen utlignet venstreback Adrian Selliah til 1-1 med en perlescoring.

Drøye ti minutter senere var kampen snudd. Innbytter Albert Thorsen ble spilt frem av Jonas Therkelsen, og foran mål fant han Dilawar Ahmadzay, som satte inn sitt tolvte for sesongen da han sendte oss i ledelsen.

Ledelsen holdt også helt ut, til tross for at Tromsø naturligvis la et trykk på oss i jakten på utligning. En voksen prestasjon av våre lovende unggutter, som nok en gang stilte utelukkende med spillere født på denne siden av årtusenskiftet.

Gjennom hele sesongen er Morten Sætra, med sine fire kamper, den eneste av de som har spilt for Team SIF som er født før 2000 - og nå er altså rekruttlaget for alvor med i kampen om opprykk til PostNord-ligaen.

Se video fra feiringen i garderoben etter seieren her.

Nå gjenstår seks kamper av sesongen, der vi først skal møte Lørenskog (b), Mjølner (h), Bossekop (h) og Lillestrøm 2 (b). Deretter venter rivaloppgjør mot Mjøndalen 2 i sesongens siste hjemmekamp søndag 16. oktober, før vi avslutter sesongen borte mot avdelingsleder Gjelleråsen søndag 23. oktober.

Gjelleråsen skal på sin side møte Mjølner (b), Tromsø 2 (h), Lørenskog (b), Harstad (h) og FUVO (b) før vi møtes i siste serierunde.

Til slutt nevner vi også at rekruttlaget kombinerer kampen om opprykk til 2. divisjon med spill i både NM og nasjonal serie. I NM møter Vålerenga på bortebane i kvartfinalen torsdag 29. september, mens vi i nasjonal serie møter vi Molde i semifinalen, som spilles over to kamper i oktober. I begge turneringene kjempes det om en plass i skandinavisk mesterskap i slutten av november.

Rekruttlaget har med andre ord en meget spennende sesongavslutning foran seg, der det kjempes på tre fronter. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Strømsgodset 2 - Tromsø 2 2-1 (0-1)