Tapte for MIF

Marko Farji (bildet) reduserte ti minutter før slutt, men det ble dessverre tap for et ungt Team SIF mot MIF i 3. divisjon i går.

Team SIF hadde med seg Morten Sætra, Andreas Nyhagen, Simen Hammershaug og Ole Enersen fra A-laget. De tre førstnevnte var i startelleveren, der Simen fikk sine første minutter i årets sesong, mens Ole fikk de siste tjue som innbytter, begge etter å ha vært ute med langvarig skade.

Hyggelig å se de to tilbake på banen, men selve kampen ble lite hyggelig sett med SIF-øyne. Hjemmelaget tok ledelsen etter elleve minutter, og doblet fire minutter før pause.

De hadde flere muligheter til å øke ledelsen etter pause, men det var i stedet vi som reduserte ti minutter før slutt. Christian Massanet Aasheim fikk ballen til Marko Farji foran mål, og 17-åringen satte inn sitt tredje mål på fem kamper i 3. divisjon.

Mer ble det derimot ikke, og dermed endte det med 2-1-seier til MIF.

Nå venter to hjemmekamper på rad for Team SIF. Fredag kl. 19:45 møter vi Oppsal, og på mandag kl. 18:00 spilles den utsatte kampen mot Fredrikstad 2. Møt gjerne opp og støtt våre unge fremadstormende.