Tap for Team SIF mot tøff motstand

Et høyst A-lagspreget Lillestrøm 2 slo Team SIF 4-2 i LSK-hallen på mandag, og opprykkskampen lever for alvor foran de to siste serierundene i Norsk Tipping-ligaen.

Annonse:

- Først og fremst var dette en veldig kul utfordring for oss. Jobben vår er å utvikle spillere til A-laget, og da er det akkurat matching som dette vi trenger. Vi fikk de situasjonene vi ønsker at spillerne våre skal få utfordret seg i, og en pekepinn på hvor langt vi er kommet. Jeg synes vi løste det bra og fikk ut en god prestasjon, sier lagets hovedtrener Tomas Skaret Halvorsen, som nærmest takker Lillestrøm for det han omtaler som en «rå utviklingsopplevelse».

Se høydepunktene her.


Lillestrøm stilte med hele ni spillere fra A-stallen, samtlige som var på benken i eliteseriekampen mot Viking, deriblant tunge navn som Pål André Helland, Aral Simsir, Holmbert Fridjonsson og A-lagets toppscorer Akor Adams.

Adams scoret også kampens to første mål, før spissmakker Fridjonsson la på til 3-0 ti minutter før pause.

Fem minutter etter hvilen økte Colin Rösler hjemmelagets ledelse til 4-0. Seks minutter senere reduserte 17-åringen Samuel Silalahi med et flott og kontant hodestøt på et hjørnespark, før Keerat Singh Mann fastsatte resultatet til 4-2 da han var først på en retur fra LSK-målvakt Knut André Skjærstein, og med det scoret sitt niende mål i 3. divisjon i årets sesong.

- Jeg synes vi er modige i inngangen til kampen, og vi får et kampbilde der vi dominerer og har pressmentalitet. Det er kult at vi klarer å få frem det vi står for mot et så godt lag. Samtidig ser vi at vi blir straffet hardere, og at det er vanskeligere å skape ting mot bedre motstand. Det gir oss tydelige referanser som vi tar med oss inn i treningsarbeidet, fortsetter Tomas.

Nå venter to meget spennende kamper for vårt unge rekruttlag i 3. divisjon. Førstkommende søndag gjester MIF 2 Marienlyst til vår siste hjemmekamp, før sesongen avsluttes borte mot Gjelleråsen søndag 23. oktober. Gjelleråsen møter på sin side formsterke FUVO kommende helg.

- Nå har vi først og fremst fokus på semifinalen i nasjonal serie mot Molde på Marienlyst på torsdag, men vi gleder oss selvfølgelig til lokaloppgjøret på søndag, og det hadde vært skikkelig moro med en ordentlig ramme rundt kampen, avslutter rekruttlagets hovedtrener.

Kampfakta
Lillestrøm 2 - Strømsgodset 2 4-2 (3-0)
24. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6, LSK-hallen
Mål: 1-0 Akor Adams (14), 2-0 Akor Adams (28), 3-0 Holmbert Fridjonsson (35), 4-0 Colin Rösler (50), 4-1 Samuel Silalahi (56), 4-2 Keerat Singh Mann (58)
Strømsgodset: Morten Sætra - Jørgen Bukten, Yves Vaage, Eirik Blikstad (k), Adrian Selliah (Fredrik Ardraa fra 71.) - Jonas Therkelsen (Benjamin Drange Hansen fra 45.), Emmanuel Danso (Noah Barbati fra 45.), Samuel Silalahi - Marko Farji (Matias Spiten-Nysæter fra 90.), Dilawar Ahmadzay (Sander Holseter-Karlsen fra 88.), Keerat Singh Mann.

Annonse fra Eliteserien: