I går gjestet Aalesund Gulskogen Arena til første gruppespillskamp mot vårt G19-lag. De fremmøte fikk med seg en målrik affære.

Regnet sildret ned over kunstgresset utenfor SIF-huset før gårsdagens batalje. Godsetgutta ble enig i garderoben om å gå knallhardt ut og tørre å spille sitt spill etter oppfordring fra hovedtrener Hans Erik Ødegaard.

På laget i år har "Hansi" med seg Armin Ghasemi og Harald Johannessen som assistenttrenere, Geir Olsen tar nok en gang fatt på rollen som oppmann, Simen Rygh stiller som lagets fysioterapeut og Yannick Skar-Lentze har ansvaret for analyse.

Kalddusj

Kun fire minutter ut i kampen fikk AAFK frispark fra kort hold. Kristoffer Ødven skrudde dødballen inn i hjørnet og ga gjestene en 1-0 ledelse før det var spilt 4 minutter. Resten av omgangen var det de marineblå som sto for de største sjansene.

Snudde kampen

Kun 5 minutter etter den sure åpningen satte Johannes Dahlby inn 1-1, og vi har plutselig like langt. Godset presset på for flere mål, men det ville seg ikke før Tobias Bjørnstad hamret ballen inn i nettaket for hjemmelaget etter 43 minutters spill. Jordfreseren fra Røyken sørget dermed for en 2-1 ledelse til pause.

62 Johannes Dahlby
Johannes Dahlby fra Konnerud scoret Godsets første mål.

Pøste på videre

Guttene i marineblått gjorde alt annet enn å legge seg bakpå i andre omgang for å forsvare ledelsen. De angrep i stedet kampen og ønsket å gå for flere scoringer, noe det også ble. Like etter hvilen gikk vi opp til 3-1 etter scoring fra den kvikke kantspilleren Keerat Singh Maan. Få minutter senere skulle den offensive backen Tobias Bjørnstad sette inn sitt andre for dagen. Da sto det plutselig 4-1 til Strømsgodset. Like før slutt satte innbytter Noah Molvær Antonsen inn 5-1 som ble sluttresultatet i kampen. Ett meget godt resultat og en glimrende start på gruppespillet. De to andre lagene i gruppespillet som skal være med å kjempe om avansement er Stabæk og Brann.