Storseier for Team SIF

Team SIF slo Skjetten 8-1 på Marienlyst mandag kveld.

Vi avslutter Elvefestivalen med hjemmekamp for A-laget mot Jerv på søndag, og på felt A, B, F, G og H er det 50 kroner for alle barn. Kjøp billett her.

Ernest Boahene spilte den første omgangen, og med to scoringer og én målgivende var han involvert i alle tre målene før pause. Halvveis ble han erstattet av Albert Thorsen - som med én scoring og fire målgivende fulgte opp med målpoeng på samtlige fem nettkjenninger etter pause.

De øvrige målene ble scoret av Dilawar Ahmadzay (3), Keerat Singh Mann og Samuel Silalahi. 8-1-seieren gjør at Team SIF klatret tilbake til 2. plass i avdelingen.

Kampens første scoring kom etter 24 minutter, etter en lengre periode med ordentlig trykk mot Skjettens mål. Ernest Boahene ble spilt gjennom av Andreas Skjold, og fra 16 meter bredsidet han ballen via stolpen og i mål.

To minutter senere utlignet Skjetten mot spillets gang - men vi trengte ikke mer enn to minutter på å svare vi heller. Keerat Singh Mann dro seg inn fra sin høyrekant, og la ballen vakkert i det lengste hjørnet.

Ytterligere to minutter senere ble to til tre fra den samme duoen som sto for vår første. Denne gangen stanget Ernest et frispark fra Skjold i nettet til 3-1.

Vi hadde mange målsjanser og avslutninger i den første omgangen, og det kunne definitivt stått enda mer halvveis - men etter pause rant målene inn.

Først satte innbytter Albert Thorsen inn 4-1 etter at Benjamin Drange Hansen ble felt i etterkant av en sjansebonanza innenfor Skjettens 16-meter. Få minutter senere økte Dilawar Ahmadzay til 5-1 etter innlegg fra Thorsen.

Fem minutter før slutt fant Thorsen en annen innbytter, Samuel Silalahi, foran mål, og han la på til 6-1. I sluttminuttene ble det så to nye scoringer, og dermed hat-trick, for Dilawar Ahmadzay - mens Albert Thorsen noterte seg for sin tredje og fjerde målgivende for kvelden.

Neste kamp for Team SIF er borte mot FUVO førstkommende mandag. Neste hjemmekamp er mot Senja søndag 28. august klokken 16.

Strømsgodset 2 - Skjetten 8-1 (3-1)

Norsk Tipping-ligaen avdeling 6, Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Ernest Boahene (24), 1-1 Amir Adjou (26), 2-1 Keerat Singh Mann (28), 3-1 Ernest Boahene (30), 4-1 Albert Thorsen (56, str), 5-1 Dilawar Ahmadzay (58), 6-1 Samuel Silalahi (85), 7-1 Dilawar Ahmadzay (88), 8-1 Dilawar Ahmadzay (90)
Dommer: Håvard Bjerkelund, IF Birkebeineren
Vårt lag (4-3-3): Simo Lampinen-Skaug - Fabian Holst-Larsen, Sondre Fosnæss Hanssen, Eirik Blikstad (k), Benjamin Drange Hansen - Ernest Boahene, Christian Massanet Aasheim, Jørgen Nilsen Bukten - Keerat Singh Mann, Dilawar Ahmadzay, Andreas Skjold.
Innbyttere: Albert Thorsen 45 min. for Ernest Boahene, Samuel Silalahi 45 min. for Jørgen Nilsen Bukten, Yves Vaage 29 min. for Eirik Blikstad, Noah Barbati 29 min. for Andreas Skjold og Elias Boufous Lindahn 14 min. for Keerat Singh Mann.