Sterkt bortepoeng for Team SIF

Team SIF så lenge ut til å sikre seg alle tre poengene borte mot avdelingslederen, men mistet seieren på slutten. Unggutta reiste likevel hjem med et imponerende resultat fra Tønsberg.

Det var to dødballscoringer i de dramatiske sluttminuttene som til slutt felte rekruttene, som til tross for det kan gå med hodet hevet. Søndagens motstander topper tabellen vår avdeling, og sto med seks seire og én uavgjort på de første sju kampene.

De hadde også kun sluppet inn tre mål så langt i sesongen, derav kun ett på hjemmebane.

Mot Team SIF ble det derimot to baklengsmål. Først ved Gabriel Kringen, som gjorde en meget solid jobb da han stoppet en overgang og vant ballen godt inne på egen halvdel, før han satte fart i motsatt retning. Etter å ha kombinert med Marko Farji banket Gabriel til fra 20 meter, og sendte oss i ledelsen like før pause.

Fullt fortjent sådan, etter en svært god omgang av Team SIF.

Etter pause kom hjemmelaget med et betydelig større trykk mot vårt mål, men vi sto godt imot. Tolv minutter ut i omgangen doblet vi også ledelsen etter glimrende forarbeid fra Jonas Therkelsen (bildet), som la ned en solid jobb på vår midtbane gjennom hele kampen. Etter å ha løpt gjennom det meste av hjemmelaget spilte Jonas fri vår andre indreløper, Marko, foran mål, og hans avslutning sto i stil med forarbeidet.

Det så ut til at det skulle holde til en vanvittig sterk trepoenger, men slik gikk det ikke. Et par minutter før full tid blåste dagens dommer for hands like utenfor vår 16-meter på kaptein Eirik Blikstad, som sammen med stoppermakker Yves Vaage stort sett hadde god kontroll på hjemmelagets rutinerte angrepsspillere gjennom hele kampen.

Frisparket ble så satt i det lengste hjørnet av Nuredin Syla, og det ga hjemmelaget blod på tann. Langt inn i overtiden fikk de så straffespark, og fra ellevemetersmerket satte tidligere Sandefjord-kaptein Lars Grorud inn utligningen.

Et tøft slag i trynet for våre gutter, som etter en imponerende prestasjon mistet seieren etter to diskutable forseelser, men så brutalt kan det tidvis være.

Neste kamp for Team SIF er et lokaloppgjør borte mot Åssiden. Den kampen spilles lørdag 2. oktober kl. 14.00.

FK Eik Tønsberg 871 - Strømsgodset II 2-2 (0-1)

8. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, Tønsberg Gressbane KG, 584 tilskuere
Mål: 0-1 Gabriel Kringen (42), 0-2 Marko Farji (57), 1-2 Nuredin Syla (88), 2-2 Lars Grorud (90, str.)
Gule kort: Jone Hammerli, Lars Grorud, Nuredin Syla (Eik), Noah Barbati, Eirik Blikstad og Simen Hammershaug (SIF)
Dommer: Kamil Kotwica, Sandar IL
Vårt lag (4-3-3): Morten Sætra - Casper Svendby, Yves Vaage, Eirik Blikstad (k), Varon Gosal - Jonas Therkelsen, Noah Barbati, Marko Farji - Gabriel Kringen, Simen Hammershaug, Aleksander Stenseth.
Innbyttere: Andreas Arnesen 17 min. for Casper Svendby og Albert Thorsen 10 min. for Marko Farji.