Sterk borteseier i Bergen

Det ble en tøff batalje for G19 borte mot Brann i Bergen. Våre unggutter leverte likevel en solid kamp og trakk det lengste strået i Nasjonal G19.

Rusketet vær og mye vind skulle prege kampen på vestlandet. Begge lag hadde motvind i hver sin omgang, men det var våre gutter i blått som re av stormen på best måte.

Det så lenge ut som første omgang skulle ende i en målløs affære, helt til Keerat Singh Maan satte inn 1-0 til pause for rekuttene våre.

Kun 15 minutter ut i andre omgang la Riel Nguen på til 2-0 i et fremoverrettet Godset-lag. Seieren ble kontrollert inn til dommeren blåste i fløyta etter det som må sies å være en meget solid defensiv prestasjon mot et sterkt Brann-lag. Det å holde nullen etter å ha tapt 5-2 mot det 3.divisjonslaget Tønsberg er en solid opptur for guttene våre.

Vi leder dermed vår gruppe i Nasjonal G19 etter to seire mot Aalesund og Brann. Neste hinder på veien er Stabæk hjemme på Marienlyst lørdag 21 mars kl.12.00. Vel møtt!