norge_bulgaria_4

SIF-gutter tatt ut på U-landslaget

Tobias Fjeld Gulliksen, Daniel Kubrom Hamde og Fredrik Carson Pedersen er tatt ut på henholdsvis U17 og U18-landslaget som skal spille La Manga-turnering. Vi gratulerer!

Annonse:

Tobias og Daniel har vært faste inventarer på G15 og G16-landslaget de siste årene og er nå klare for sitt første uttak på G17-nivå. Norge skal spille kamper mot Kroatia, Polen og Georgia i perioden 6-10. februar.

G18-landslaget skal også spille turnering i La Manga den samme perioden og der er Strømsgodset representert med Fredrik Carson Pedersen. G18 skal opp mot Romania, Tyrkia og Portugal på Costa Blanca. Fredrik kom til oss fra Lillestrøm foran 2019-sesongen og spilte seg inn på G17-landslaget i løpet av året. Nå skal han fortsette fremgangene på G18.

Ellers har Norges Fotballforbund også tatt ut en rekke spillere til Equinor Talentleir i Sarpsborg i månedskiftet januar/februar. På G15 har vi med Adrian Selliah, mens Berkay Duman og Didrik Moen Tvenge er inne på G16. På G16 skyggelandslag er Fabian Holst-Larsen fra Strømsgodset tatt ut.

Vi gratulerer alle med uttaket og ønsker våre gutter lykke til på samling!

Annonse fra Eliteserien: