Seier over MIF i G18-kampen

Med over 200 tilskuere på tribunen spilte G18-laget i dag sin siste kamp før sommerpausen. Der ble erkerival Mjøndalen slått 4-0.

Det var heller aldri noen tvil om at det var vi som skulle ta de tre poengene i den nasjonale G18-serien i dag. Med to mål i hver omgang, to hver av de to spissene som spilte hver sin omgang, hadde vi god kontroll fra start til slutt.

Samtidig slapp vi til veldig få målsjanser, og de 200 fremmøtte fikk definitivt god valuta for penga i dag.

I videovinduet under kan du høre hvordan lagets hovedtrener Kjetil Lundebakken oppsummerer kampen.

Simen-dobbel før pause

Vi brukte imidlertid litt tid på å komme i gang, men etter drøyt tjue minutter kom vi til vår første målsjanse da Simen Hammershaug kom seg fri fra venstresida, og dro seg innover i banen. Fra skrått hold sendte han ballen i det lengste hjørnet til 1-0.

Ti minutter senere scoret samme mann sitt andre. Etter et bra innlegg fra høyre raget Simen høyest i feltet, og stanget inn 2-0-målet.

Mustapha-dobbel etter pause

I pausen ble Simen deretter erstattet av Mustapha Fofana – og han ville ikke være noe dårligere.

Etter kun fem minutter på banen scoret han sitt første, ikke veldig ulikt Simens første scoring. 17-åringen mottok ballen skrått mot mål, og tok med seg ballen mot mål før han satte den i nettet fra nærmest død vinkel.

Halvveis ut i 2. omgang ble også han tomålsscorer, på vakkert vis. Med én dragning lurte han vekk to MIF-forsvarere, før han kaldt og rolig plasserte ballen i det nærmeste hjørnet alene med keeper.

Med det tar vi sommerferie på 4. plass, to poeng bak Viking på 3. plass og seks poeng bak MIF på 2. plass. Serieleder Tromsø ligger med én kamp mindre spilt.

Under følger et bildegalleri fra kampen, signert klubbfotograf Børre E. Helgerud.

Strømsgodset - Mjøndalen 4-0 (2-0)
12. runde i Nasjonal G18, Marienlyst stadion, ca. 200 tilskuere
Mål: 1-0 Simen Hammershaug (21.), 2-0 Simen Hammershaug (31.), 3-0 Mustapha Fofana (50.), 4-0 Mustapha Fofana (65.)
Gult kort: Simen Hammershaug (SIF)
Dommer: Mari Hellum Bjørnstad, Åssiden IF
Vårt lag (4-3-3): Jørgen Johnsen - Loti Celina (K), David Campher, Jens Hoff, Erick Lukungu - Alban Kadriu, Erik Skistad, Ilmi Sulimani - Adis Mujkić, Simen Hammershaug, Emad Nayab.
Innbyttere: Mustapha Fofana, Adrian Hjelvik, Mathias Moldjord, Daniel Jørgensen, Oscar Jensen og Johannes Dahlby.