Podcast: Talentutvikling på menyen

Fagansvarlig i utviklingsavdelingen, Harald Johannessen, er gjest i ukens episode av Godset-podden.

Annonse:

I to perioder har Lier-mannen vært en av de viktigste ressursene i Strømsgodsets U-avdeling. Han har jobbet tett med noen av de største talentene som vi har kommet frem gjennom våre rekker, som Martin Ødegaard, Bersant Celina, Iver Fossum og Gustav Mendonca Wikheim - bare for å nevne noen. Harald har opparbeidet seg rikelig med erfaring og kompetanse når det gjelder talentutvikling og dette bruker han nå til å forme fremtidens Strømsgodset-spillere - sammen med de mange andre flinke trenerne i U-avdelingen. I tillegg til å være fagansvarlig fungerer Harald også som hovedtrener på G16-laget.

I podcasten blir det fokus på hvordan vi jobber for å utvikle nye talenter og hva Harald mener er viktig for å bli enda bedre på dette. Harald har et brennende engasjement for påvirke og utvikle spillere fra eget nærområde og han har også klare meninger om hva som må til.

Hele denne episoden kan du nå høre i iTunes, Spotify og/eller SoundCloud. Vi anbefaler naturligvis å abonnere på Godset-podden og få varsler så snart en ny episode er på lufta.

Episoden med Harald Johannessen er for øvrig nummer 53 i rekken.

Annonse fra Eliteserien: