Pedersen lånes ut til Florø

Sebastian Pedersen (20) skal spille høstsesongen på utlån i Florø.

Annonse:

Før sesongen vedtok forbundsstyret en prøveordning for utlån av spillere mellom 18 og 22 år utenfor overgangsvinduet. Hensikten med dette er å bidra til at unge talentfulle spillere som ikke spiller fast i egen klubb skal få muligheten til å spille kamper på høyere nivå enn eget rekruttlag.

Denne ordningen gjør det mulig for Strømsgodset å inngå avtale med Florø Fotball som innebærer at Sebastian Pedersen spiller høstsesongen i Post Nord-ligaen. 20-åringen kan ved behov kalles tilbake på dagen.

Men fokuset er nå fullt og helt på at Sebastian skal få en god matching i Florø.

- Vi har et godt forhold til Florø som har vist at de er flinke til å utvikle spillere. Tidligere har Christopher Lindquist hatt et veldig fruktbart opphold i klubben og nå håper vi Sebastian opplever det samme. Det er riktig for hans videre utvikling å få spille regelmessig førstelagsfotball. Vi ønsker Sebastian lykke til, sier sportssjef Jostein Flo.

Sebastian Pedersen kom til Strømsgodset fra Stabæk foran 2018-sesongen. Han står med 9 kamper og 2 mål for førstelaget og 18 kamper og 11 mål for Team SIF.

Annonse fra Eliteserien: