Ødegaard blir ny G19-trener

Hans Erik Ødegaard er klar som ny hovedtrener for klubbens G19-lag.

Annonse:

Mannen med 241 kamper for Strømsgodset fra 1993 til 2003 har det siste året gjort en glimrende jobb i sitt engasjement som spillerutvikler på G16. Nå er det klart at Hans Erik Ødegaard blir heltidsansatt som hovedtrener for klubbens G19-lag.

- Det her er glimrende for oss. Hans Erik har gjort en kjempejobb på G16 i året som har gått og det er veldig gledelig at han blir med videre. Han står for en knallsterk treningskultur og legger lista veldig høyt når det kommer til trening og mental tilstedeværelse på trening. Det kommer til å bli stilt høye krav til juniorspillerne i Strømsgodset, sier utviklingsleder Lage Sofienlund.

Øyvind Thorsen måtte dessverre takke av som G19-trener etter denne sesongen, men han kan utvilsomt forlate klubben med hevet hode.

- Jeg må på vegne av Godset få takke Øyvind for den jobben han har gjort i 2019. Den har vært god. Vi skulle gjerne hatt med oss Øyvind videre, men forstår også hans valg om å velge en mer familievennlig jobbsituasjon. Det er godt å vite at gode folk kommer inn når en god mann går ut, sier Sofienlund.

Strømsgodset går nå inn i 2020 med et svært spennende trenerteam for de tre lagene i U-avdelingen. Erfaringen er det ingenting å si på.

Bjørn Petter Ingebretsen blir hovedtrener på nystartede G14, Ståle Brandsrud kommer inn som hovedtrener på G16 og nå altså Hans Erik Ødegaard på G19.

- Vi ser veldig fram mot et nytt år og med BP, Ståle og Hansi som hovedtrenere på 14, 16 og 19-årslagene våre er vi veldig godt rustet. Disse får med seg gode komplementære team, sier Sofienlund.

Hans Erik får med seg Harald Johannessen og Armin Ghasemi som assistenter. Begge disse vil også ha andre oppgaver i klubben. Armin vil være deltidsansatt mens Harald vil fortsette på fulltid hos oss. Han vil i tillegg til jobben i Strømsgodset være engasjert i trenerteamet til Stoppen sitt A-lag. Geir Olsen fortsetter som lagleder/oppmann. Simen Rygh fortsetter i rollen som fysioterapeut og Yannick Skar-Lentze fortsetter videre som analytiker. Alle disse hadde samme roller rundt laget i 2019. I tillegg vil også Kjetil Lundebakken fortsette som toppspillerutvikler og gjennom det fortsette å hjelpe juniorene til å ta det siste steget inn i A-laget.

Annonse fra Eliteserien: