Ny seier for Team SIF

Jonas Therkelsen ble tomålsscorer da Team SIF slo FUVO 3-1 på bortebane på mandag.

Det tok ikke mer enn et kvarters tid før vi var oppe i 2-0 på gressmatta på Funnefoss. Dilawar Ahmadzay ga oss ledelsen på straffespark etter seks minutter, og ti minutter senere doblet Jonas Therkelsen ledelsen.

Midtveis i den andre omgangen økte Jonas ledelsen til 3-0 med sin andre scoring for kvelden.

Tolv minutter før slutt reduserte hjemmelaget, men utover å pynte på resultatet hjalp det ikke stort.

Team SIF tok dermed sin andre strake seier, og ligger etter 17 spilte kamper fire poeng bak avdelingsleder Gjelleråsen, mens det er henholdsvis tre og fem poeng ned til Lørenskog og Fløya.

Neste kamp for Team SIF er hjemme mot Senja på søndag. Avspark på Marienlyst er 16:30.

Før den tid skal også flere av de samme spillerne i aksjon i G19-NM. Vi tar i kveld imot Fløy til 8-delsfinale på Marienlyst, med avspark 18:00. Vel møtt!

FUVO - Strømsgodset 2 1-3 (0-2)

Norsk Tipping-ligaen avdeling 6, Funnefoss gress
Mål: 0-1 Dilawar Ahmadzay (6), 0-2 Jonas Therkelsen (16), 0-3 Jonas Therkelsen (65), 1-3 Oliver Nicolai Løvik (78)
Gule kort: Kristoffer Bugge Holtung (FUVO) og Kevin Lacle (SIF 2)
Dommer: Arion Shaqiri, Rælingen
Vårt lag (4-3-3): Morten Sætra - Eirik Blikstad, Sondre Fosnæss Hanssen, Yves Vaage, Adrian Selliah - Jonas Therkelsen, Christian Massanet Aasheim, Andreas Skjold - Samuel Silalahi, Dilawar Ahmadzay, Aleksander Stenseth.
Innbyttere: Keerat Singh Maan for Samuel Silalahi (60), Marko Farji for Aleksander Stenseth (60), Jørgen Nilsen Bukten for Jonas Therkelsen (74), Kevin Lacle for Sondre Fosnæss Hanssen (74) og Simo Lampinen-Skaug for Morten Sætra (90).