Ny hjemmeseier for Team SIF

Team SIF slo tilbake etter to strake tap på bortebane - og tok årets tredje hjemmeseier da Nardo ble slått 2-1 på Marienlyst.

Samme dag som vårt A-lag slo Sarpsborg 3-1 på bortebane i Eliteserien møtte Team SIF Nardo til dyst i 3. divisjon på Marienlyst, og i likhet med A-laget tok Team SIF tre poeng søndag ettermiddag.

Et ungt Team SIF tok ledelsen ved midtstopper Casper Kristensen-Fodnes allerede etter sju minutter, før Adrian Selliah (bildet) doblet ledelsen midtveis i den 1. omgangen.

Gjestene fra Trøndelag reduserte på overtid, men nærmere poeng kom de ikke, og Team SIF er dermed tilbake på vinnersporet etter to bortetap mot Rana og RBK 2.

Neste kamp for Team SIF er borte mot Tiller mandag 3. juni. Deretter er det tid for to hjemmekamper på fem dager: Mot Stabæk 2 mandag 10. juni og avdelingsleder Trygg/Lade lørdag 15. juni. Begge kampene har avspark kl. 14 og spilles på Gulskogen Arena.