Ny fysisk trener for talentene

Ole Tobias Mehn-Andersen er engasjert som fysisk trener i utviklingsavdelingen.

Annonse:

Utviklingssjef Haakon Lunov ser viktigheten av å prioritere det fysiske aspektet innen spillerutvikling i større grad. Han er derfor glad for å få på plass en avtale med Ole Tobias Mehn-Andersen, som de siste to sesongene har trent G14 og G15 i Godset.

- Jeg føler nå at spillerutviklingsmodellen vår er på et såpass bra sted at det handler om å ta et steg videre på detaljer og spesifikke områder. Nå øker vi mengden og tar med oss den fysiske biten inn i treningsarbeidet på feltet. Vi ønsker å heve kompetansenivået hos spillerne på dette området, sier Lunov.

Han er glad for at klubben legger til rette for mer fysisk trening for talentene. I 2 etasje på SIF-huset disponerer spillerne i aldersgruppen 12-18 år et eget styrkerom. Klubben har også et utmerket samarbeid med Akropolis Marienlyst for spillerne som går på Drammen Toppidrett.

De to siste årene har Ole Tobias Mehn-Andersen som nevnt vært trener for G14 og G15 i Strømsgodset Toppfotball. Nå skal han utvikle seg videre i en ny rolle – og kombinere begge fagfelt til det beste for talentene i klubben.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og jeg ser frem til samarbeidet med spillere, trenere og støtteapparat i klubben, sier bergenseren.

Ved siden av å være fysisk trener kommer Ole Tobias til å fortsette som ansvarlig for Gatelaget til Strømsgodset.

Annonse fra Eliteserien: