Lokal unggutt forlenger kontakten

Hasan Hüseyin Duman (18) har skrevet ny proffkontrakt med Strømsgodset.

Annonse:

Fjell-gutten har hatt en flott utvikling denne sesongen, og den siste tiden har midtbanesentralen levert gode prestasjoner på G18-landslaget. Hasan har etablert seg som en av landets beste midtbanespillere i sitt årskull og går en lys fremtid i møte.

Han står med 23 aldersbestemte landskamper for Norge.

Hasan signerte sin første proffkontrakt våren 2015, og nå er det klart at han forlenger denne. Fredag skrev 18-åringen på en avtale ut 2018-sesongen.

- Hasan er en flott type med gode holdninger, sterk mentalitet og stort potensial. Vi har stor tro på at han kommer til å ta steget hos oss, sier sportssjef Jostein Flo.

Hasan har hospitert på A-lagstreninger i hele år, og var blant annet med på treningsleiren i Estepona. Dersom fremgangen fortsetter skal 18-åringen etter hvert trente med A-laget på permanent basis.

- Intensjonen er at Hasan blir løftet opp i A-stallen. Det er neste steg.  Vi ønsker å legge til rette for ambisiøse lokale unggutter som har et sterkt ønske om å utvikle seg videre i Godset, sier sportssjefen.

Hasan er en del av rekruttstallen og trener jevnlig med A-laget. Han er under vingene til toppspillerutvikler Alexander Straus, som sammen med Hasan legger en utvklings- og karriereplan for gutten.

- Det er en gledens dag for oss at et lokalt talent forlenger kontrakten med. Det er tillitsvekkende at han tror på planen vi har for ham. Så gjenstår det for begge parter mye hardt arbeid fram mot målet om å etablere Hassan på A-laget våt, sier Straus.

AH5_3401
Foto: Digitalsport
Annonse fra Eliteserien: