Hove er årets unge spiller

Mangeårig samarbeidspartner Aass Bryggeri har kåret Johan Hove (19) til årets unge spiller i Strømsgodset. Gratulerer så mye!

Annonse:

Tradisjonen tro setter Strømsgodsets lojale samarbeidspartner Aass Bryggeri hvert år opp en pris til årets unge spiller i klubben. Utmerkelsen går til den unggutten som har tatt størst steg og vist mest fremgang i A-stallen gjennom sesongen.

Årets pris går til Johan Hove. 19-åringen fra Sogndal kom til Strømsgodset i fjor sommer og har på halvannet år hatt en flott utvikling. Spesielt i år har Johan blitt en mer voksen spiller og han har sågar fått sin debut på U21-landslaget.

Hove innledet 2019-sesongen som fast på laget og han scoret et herlig mål i seriepremieren mot FK Haugesund. Hove sikret også tre viktige poeng hjemme mot Tromsø med scoring helt på tampen. 19-åringen var lenge aktuell for troppen til U20-VM, men kom ikke med her. I sommer viste han seg i stedet frem på fordelaktig vis for G19-landslaget i EM-sluttspillet i Armenia.

Johan Hove har ikke vært fast på laget i siste halvdel av sesongen, men midtbanetalentet har hatt flere gode innhopp - blant annet hjemme mot Rosenborg. Han leverte også en solid kamp fra start i derbyet mot MIF.

- Jeg vil gjerne takke Aass Bryggeri for denne utmerkelsen. Det er veldig inspirerende og motiverende og noe jeg setter stor pris på. Jeg føler jeg har tatt nye steg denne sesongen og utviklet meg mye siden jeg kom til Strømsgodset i fjor sommer, sier 19-åringen.

Sportssjef Jostein Flo delte ut prisen og en sjekk på 20.000 kroner Johan på vegne av Aass Bryggeri i forbindelse med fredagens lunch på Marienlyst.

Vi gratulerer Johan Hove så mye med utmerkelsen!

BB7U5469 Johan Hove

 

Annonse fra Eliteserien: