Hjemmetap for Team SIF

Team SIF reduserte i sluttminuttene, men det holdt dessverre ikke til poeng mot Flint. Gjestene vant kampen 2-1.

Bortelagets to scoringer på hver side av pausen ble til slutt avgjørende. Etter å ha tatt ledelsen ved Alex Krawiec i siste ordinære spilleminutt av 1. omgang, doblet Adrian Krysian ledelsen et drøyt minutt før pause.

I periodene før og etter de to scoringene holdt forøvrig Daniel Skretteberg oss inne i kampen med flere svært gode redninger.

Team SIF hadde det aller meste av banespillet, spesielt i den første omgangen, men slet med å finne veien gjennom på siste tredjedel. Det var først da Jordan Attah Kadiri headet i stolpen snaue ti minutter før slutt at det åpnet seg noe, og like før man gikk inn i overtiden kom reduseringen.

Stillestående fra 20 meter satte Kadiri ballen i stolpen, og muligens i mål før den spratt ut igjen - men Simen Hammershaug fjernet i alle fall all tvil da han headet returen godt plassert i nettmaskene.

Man fikk da satt et trøkk mot Flint-målet, men til tross for sju overtidsminutter kom aldri utligningen. Med det er det kun målforskjell som skiller oss fra MIF 2 under streken i vår avdeling i Norsk Tipping-ligaen, mens det er ett poeng opp til både Halsen, Oppsal og Sarpsborg 2 på de tre plassene over.

I de tre siste kampene møter vi Halsen (borte), Hønefoss (hjemme) og Sarpsborg 2 (borte).

Strømsgodset 2 - Flint 1-2 (0-1)