Her er det nye G19-teamet

Tobias Torgersen (30) får hovedansvaret for rekruttlaget etter at Tomas Skaret Halvorsen rykket opp til A-laget. Med seg som assistent får han Leif Tsolis (47).

Annonse:
Tobias Torgersen
Tobias Torgersen

30-åringen fra Åssiden delte ansvaret sammen med Tomas Skaret Halvorsen i fjor, og skal nå ha det overordnede ansvaret for rekruttlaget.

- Det er gøy. Det er en oppgave som er både morsom og givende, og en fin gruppe å trene. En artig gjeng, sier rekruttlagets «nye» hovedtrener.

Tobias kom til Strømsgodset i 2017, og hadde 2004-kullet, med blant annet nåværende A-lagsspiller Fabian Holst-Larsen og fjorårets Team SIF-kaptein Eirik Blikstad, på EliteAkademiet. Her jobbet han senere med 2005- og 2006-kullene, før han ble assistenttrener og senere hovedtrener på G16-laget.

Denne rollen hadde han i tre sesonger, og ble avsluttet med NM-finale mot Rosenborg høsten 2022. Deretter rykket han altså opp på G19-laget, hvor han hadde sitt første år i fjor.

- Det var et veldig kult år, hvor vi fikk spilt i 2. divisjon og virkelig testet nivået til utviklingsavdelingen. Det var kult å se at man sto godt i alle kamper, selv om man resultatmessig ikke klarte nok til å holde plassen. Vi fikk veldig mange gode referanser.

- Samtidig var det selvfølgelig gøy å gå til finale i både nasjonal serie og vinne NM-finalen, og det var veldig fint å jobbe sammen med Tomas.

Som hovedtrener for rekrutt får han hovedansvar for Team SIF i 3. divisjon og G19-laget, som konkurrerer i både NM og nasjonal serie - sistnevnte allerede godt i gang.

Leif Tsolis ny assistenttrener

Leif Tsolis
Leif Tsolis

Med seg i teamet får han Leif Tsolis (assistenttrener), Erlend Madsen (keepertrener) og Geir Olsen (lagleder).

Erlend og Geir har vært i sine roller en god stund, mens Leif er ny både i teamet og i klubben etter å ha startet i jobben 1. mars. Den 47 år gamle liungen kommer nå til oss fra rollen som hovedtrener for Amazon Grimstad sitt damelag, og har en innholdsrik CV.

Fra 1999 til 2007 jobbet han i utviklingsavdelingen til Vålerenga, før han senere blant annet har vært toppspillerutvikler og assistenttrener i MIF og vært hovedtrener i blant annet Valdres (2. divisjon), Vålerenga kvinner (Toppserien) og juniorlaget til Sandnes Ulf.

- Jeg har lyst til å utvikle meg som trener, og være i et fagmiljø hvor man kan utvikle seg. Så langt har det vært veldig bra, og jeg har fått veldig godt inntrykk av spillergruppa og teamet, sier Leif og trekker også frem Godsets offensive spillmodell og filosofi som en årsak til at han ønsket å bli en del av trenerteamet rundt vårt rekruttlag.

- Samtidig brenner jeg for spillerutvikling. Det å være med å oppfylle drømmer til unge fotballspillere er det aller morsomste i fotballen, og det er veldig givende å ha så ambisiøse unge fotballspillere som virkelig ønsker å bli toppspillere.

For en Skoger-bosatt liung er det naturligvis også stort å kunne ikle seg Godset-logoen etter lang tid og en rekke trenerroller utenfor lokalmiljøet.

- Godset har alltid betydd mye, helt siden jeg var liten og gikk på ungdomsskolen. Jeg fløy jo rundt på alle kampene, og var på cupfinalene i både 1991 og 1993, smiler han.

Vi ønsker Leif Tsolis hjertelig velkommen til klubben - og gratulerer Tobias med sin nye rolle!

Annonse fra Eliteserien: