Gammel kjenning vender hjem

Det er med glede vi kan fortelle at Håvard Hauge Håkonsen i 2018 vil bli en del av trenerstaben i 12-16 årssegmentet.

Annonse:

Håvard vil få en rolle i EA. Samtidig er han engasjert i Stoppen SK der han er involvert i sonemodellen. Det betyr at han kommer til å være mye i kontakt med gutta i denne aldersgruppa.

Håvard er en energisk og inspirerende trener som fra tidligere kjenner Godset-kulturen godt både som spiller og trener. Han er også i ferd med å fullføre trenerutdanninga ved Norges Idrettshøyskole.

- Personlig tror jeg veldig på Håvard som trener. Han smitter positiv energi og brenner for å hjelpe fram unge spillere. Det er et godt utgangspunkt når man jobber med spillerutvikling. Vi er veldig glade for å få han med på laget, smiler utviklingsleder Lage Sofienlund.

Håvard, som vil begynne trenerjobben på EA 1.januar, er veldig glad for muligheten.

- Det er mange grunner til å ville engasjere seg i spillerutviklingen til Godset. Som trener er det ingenting som er mer givende enn å trene motiverte og ambisiøse spillere. I Strømsgodset og på EA har du spillere som er sultne og lystne på å utvikle seg, både som spillere og mennesker. I tillegg har jeg vært både spiller eller trener i klubben siden jeg selv var på «nye» EA i 2009.

- For meg er det viktig med tålmodighet. Det er veldig vanskelig å forutse hvem som vil lykkes, og det tar veldig lang tid å bli en god fotballspiller. I tillegg mener jeg at det må være gøy, og at vi som trenere må ivareta gleden ved å spille fotball, forteller en engasjert Hauge Haakonsen.

Annonse fra Eliteserien: