G18: Tap i første semifinale

Molde vant 4-3 på Marienlyst i det første semifinaleoppgjøret i nasjonal serie for G18.

Vi tok ledelsen etter en flott scoring av Benjamin Drange Hansen etter et kvarters tid, men Molde nærmest rett fra avspark.

Deretter kontret Molde inn både 2-1 og 3-1. Vi var jevnt over ikke dyktige nok til å forhindre overganger i den første omgangen, og ble hardt straffet av et Molde-lag som lå dypt og utnyttet bakrommet til det fulle.

Like før pause reduserte vi med en flott frisparkscoring av Adrian Selliah.

Der vi ikke kom opp på vårt vante nivå i den første omgangen, var den andre omgangen noe helt annet. Vi dominerte omgangen fullstendig, og fikk stoppet det som var av potensielle overgangsmuligheter.

Etter en halvtimes dominans kom også utligningen etter et strålende angrep. I boksen la kaptein Keerat Singh Mann ned til Marko Farji, som banket inn utligningen kvarteret før slutt.

Seks minutter før slutt avgjorde imidlertid Molde kampen litt ut av det blå. Etter en feil i vårt forsvar havnet ballen rett i beina på Moldes spiss, som enkelt kunne sende gjestene tilbake i ledelsen.

Det gjør at vi er nødt til å vinne returoppgjøret på Aker stadion for å ta oss videre til finalen i nasjonal serie. Den kampen spilles søndag 30. oktober 14:00.