G16 videre i NM

G16 tok seg til kvartfinale i NM med en imponerende 6-0-seier borte mot Tromsø.

G16-gutta reiste i går opp til Tromsø for å møte TIL i 8-delsfinalen i G16-NM. Det ble en hyggelig ettermiddag for våre talenter, som nå er klare for kvartfinalen, der Lillestrøm venter på hjemmebane.

Vi tok ledelsen ved Henning Myrvang etter 18 minutter, og samme mann doblet ti minutter senere. Det resultatet sto seg også til pause.

Etter en times spill økte Casper Kristensen-Fodnes til 3-0, og kun sju minutter senere scoret også forsvarsspilleren sitt andre.

Sju minutter før slutt scoret så Henning sitt tredje for dagen og tolvte for sesongen, før Benjamin Drange Hansen fastsatte sluttresultatet til 6-0 fire minutter før full tid med sitt niende mål for året.

- Vi spilte en veldig kontrollert og god match, der vi hadde mye ball og skapte mange bra sjanser. Det var en morsom kamp ut ifra måten vi skal spille på, og gutta tok bra tak i matchen, oppsummerer trener Tobias Torgersen.

Disse spilte kampen (4-3-3): Simo Lampinen-Skaug - Sigurd Dystland, Sondre Moe, Casper Kristensen-Fodnes, Jonas Sunne Andersen - Fredrik Ardraa, Adrian Selliah, Jørgen Nilsen Bukten - Kevin Lacle, Henning Myrvang, Benjamin Drange Hansen.

Innbyttere: André Stavås Skistad, Jonathan Biti-Johansen, Ludvig Øverland og Navend Mashoud Ahmad.