G16 til NM-finale

G16-laget slo Mjøndalen 4-0 foran 1500 tilskuere på Marienlyst og er klare for finale i NM.

Annonse:

- Det var moro å se at vi fikk ut en så god prestasjon i en så viktig kamp. Vi så litt nervøse ut i starten, men i pausen ble vi enige om å gå ut i hundre. Vi fikk betalt med to fine scoringer tidlig, og viste oss fra den siden vi ønsker ved å dominere med ball og pressmentalitet, sier lagets hovedtrener Tobias Torgersen etter å ha tatt oss til vår første finale i G16-NM noensinne.

Det skjedde også foran hele 1500 tilskuere på Marienlyst. En helt enorm ramme rundt kampen, og garantert en enorm opplevelse for våre lovende unggutter. 

Se målene her.


Åpningskvarteret var preget av to lag som kjente litt på hverandre, men vi tok etter hvert tak i kampen, og etter 24 minutter kom kveldens første scoring. Etter fint kombinasjonsspill på vår høyreside slo Kevin Lacle inn foran mål, der Chrisander Sørum kontant sendte oss i ledelsen.

Etter pausepraten startet den andre omgangen med et smell. Få sekunder etter hvilen vant Marvin Nak-In ballen høyt i banen, og spilte videre foran mål. Chrisander Sørum hoppet over, og på bakre satte Giba Sesay inn 2-0.

To minutter senere kronet Kevin Lacle en meget god kamp med en flott scoring. Høyrebacken satte fart fremover, kombinerte med Marvin Nak-In, og banket inn vår tredje scoring for kvelden.

Kvarteret før slutt fastsatte kaptein og G16-landslagsspiller Fredrik Ardraa resultatet til 4-0. Fredrik ble spilt frem av Kevin, og var kontant foran mål. 

Nå gleder vi oss til NM-finale mot Rosenborg, som slo Brann 3-2 i den andre semifinalen. 

- Det var veldig kult å få spille semifinale mot Mjøndalen på Marienlyst foran så mange tilskuere, og nå gleder vi oss til finalen mot Rosenborg. Det blir en kul utfordring, og en stor opplevelse, sier Tobias Torgersen.

Finalen spilles helgen 12./13. november på en av finalistenes hjemmebane. Vi kommer tilbake med tid og sted når kampen er endelig berammet.

Kampfakta
Strømsgodset - Mjøndalen 4-0 (1-0)

Semifinale i G16-NM, Marienlyst stadion, ca. 1500 tilskuere
Mål: 1-0 Chrisander Sørum (24), 2-0 Giba Sesay (41), 3-0 Kevin Lacle (43), 4-0 Fredrik Ardraa (64)
Strømsgodset: Oliver Rekdal Henriksen - Kevin Lacle, Casper Kristensen-Fodnes, Arda Vurucu, Sigurd Dystland - Navend Mashoud Ahmad, Ki Nathaniel Lid, Fredrik Ardraa - Marvin Nak-In, Chrisander Sørum, Giba Sesay.
Innbyttere: Markus Kvale, Aksel Brekke Bruksås, Mads Mosebekk Larsen, Ludvig Øverland, Sokrates Krossen, Noel Kovacs og Jonathan Biti-Johansen.

 

Annonse fra Eliteserien: