Full fart på Godsetskolen

I høstferien arrangerte vi Godsetskolen for over 80 barn på Gulskogen. Det ble en herlig uke med mye fotball, nye vennskap og møter med A-laget.

Annonse:

Over 80 gutter og jenter møtte opp på Gulskogen mandag morgen for å delta på Godsetskolen i høstferien. Godsetskolen er en fotballskole for barn i aldren 3. til 7. klasse. Fotballskolen går over fire dager og ledes av trenere fra utviklingsavdelingen til Strømsgodset Toppfotball. 

Høydepunktet for mange kom allerede mandag da hele spillertroppen fra A-laget, samt en rekke av trenerne kom innom på besøk. Spillerne coachet, lærte bort triks, skrev autografer og stilte opp på bilder med barna. 

I tillegg til A-lagsbesøk var det stas for mange å bli trent av fotballtrener med så høy fotballfaglig kompetanse.

- Flere av foreldrene sa til meg på mandag morgen at de var veldig fornøyd med kvaliteten og trenere på denne fotballskoen, det er veldig gøy, sier ansvarlig for Godsetskolen, Bjørn Frode Strand.

Blant trenerne var blant annet tidligere A-lagstrener og toppspillerutvikler Bjørn Petter Ingebretsen og far til Martin Ødegaard, Hans Erik Ødegaard. I tillegg til trenerne fra utviklingsavdelingen hadde vi med oss spillere fra 2005-kullet i Strømsgodset som assistenttrenere. Det er med på å bygge lederegenskaper også hos vår yngre spillere. 

Uka ble rundet av torsdag med pølser, og en invitasjon til godset-kamp for alle detlakerne. Alle som deltok på Godsetskolen fikk nemlig med seg to billetter hver til kampen mellom Strømsgdoset og Lillestrøm søndag 20. oktober.

Vel møtt på kamp!

Se bilder fra Godsetskolen her:

Annonse fra Eliteserien: