Fin start på trenerutviklingsprogrammet

18 trenere fra klubbene Notodden, Asker, Stoppen, Skiold, Konnerud og Strømsgodset IF var påmeldt til den første av ni moduler på årets trenerutviklingsprogram som Strømsgodset Toppfotball holder sammen med NFF Buskerud.

Annonse:

Første modul bestod av fotballen i et større perspektiv - hvor markedssjef Rune Marthinsen holdt et blendende foredrag om klubbens historie, med fokus på alle oppturer, og noen nedturer, fra starten i 1907 frem til dagens Strømsgodset.

Han kom også inn på hvorfor det ble akkurat SIF som tok steget opp som regionens flaggskip, hvor det var kulturen fra Rødgata som kanskje var utslagsgivende.

Del 2 bestod av en fremragende presentasjon av G19-trener Tobias Torgersen, som gikk gjennom utviklingsavdelingens spillmodell, og som utfordret deltagerne på hvordan de kan se «spillet».

Deretter eliteseriekamp mot Tromsø, hvor de påmeldte fikk oppgaver som gikk ut på nettopp å avkode spillet i faser og hvordan kvaliteten hos SIF og TIL var på dette.

Neste modul gjennomføres lørdag 20. mai fra kl. 11:00 til kl. 16:00 på Idrettens Hus på Marienlyst. Tema for dagen er treningsprosessen og treningsøkta. Vi ser A-lagets trening fra 11:00 og kamp i OBOS Nasjonal G15 mellom Strømsgodset og Mjøndalen kl. 14:30.

Påmelding gjøres til trenerutvikler Arne Marcussen på [email protected]. Det koster 100,- å delta på enkeltmoduler og 600,- for hele kurset. Les mer om trenerutviklingsprogrammet i lenken over.

815x315 kopi 16 MAI.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: