Djerv 1919 stakk av med seieren

Ole Enersen (bildet) og resten av Team SIF måtte se seg slått av gjestene fra Haugesund i en jevn og spennende fotballkamp.

Annonse:

I første omgang vippet kampen frem og tilbake, men det var Djerv 1919 som tok ledelsen ved Sivert Helgesen etter 38 minutter. Dette ble også pauseresultatet.

30 sekunder inn i andre omgang av kampen går de gulkledde rett opp i 2-0 etter scoring av Jørgen Voilås. Få minutter etter får Team SIF straffespark som Aleksander Stenseth dessverre setter over mål. Godset fortsetter å jage en redusering, og får etterhvert nok en straffe. Denne gangen er det Alban Kadriu som setter ballen på krittmerket og ekspederer ballen i mål. Kun seks minutter etter Kadriu´s scoring dukker Stenseth opp og gjør opp for seg ved å reduserer til 2-2 for Team SIF. Det så lenge lovende ut for våre unge rekrutter, men Djerv får tildelt kampens tredje straffespark kun fem minutter før slutt. Straffen settes i mål av Sander Deilkås, og Djerv 1919 gikk dermed opp til 3-2. Godset klarte ikke å score i de siste minuttene av kampen, og sto dermed tomhendte etter at dommeren blåste av kampen.

teamsifallegutta
Rekruttene kjempet tappert.
Foto: Børre Helgerud

- Tapet i dag er tungt å svelge. Jeg tror alle som så denne kampen koste seg på Marienlyst i dag. De fikk se et meget ungt Team SIF spille en god fotballkamp mot en motstander som kjemper om opprykk. Vi skal være et lag som har offensiv aggressivitet i spillet vårt. Da vi gikk til pause på stillingen 0-1 til Djerv fikk gutta ganske klar beskjed om å utfordre motstanderen mer, samt sette mye mer trykk på sidene. Vi får oss en skikkelig kalddusj rett etter pause hvor Djerv 1919 går opp til 2-0, men herfra og ut handler det meste om oss. Vi er mye mer med fremover og er offensive i spillet vårt. Dette gir oss et straffespark som vi dessverre bommer på. Når vi ligger under 0-2 og i tillegg bommer på et straffespark, så er det lett å føle håpløshet, men vi viser mentalitet og fortsetter å gå på Djerv. Dette gjør at vi får et nytt straffespark som vi setter i mål. Når vi utligner til 2-2 så tenker jeg at vi er i ferd med å gjøre en av de beste snuoperasjonene for i år, med et ungt lag mot et av de beste lagene i ligaen. Vi spiller bra og kommer til noen gode muligheter, men evner ikke å sette ballen i mål. Da Djerv 1919 får straffe i det 85 minutt så blir dette dessverre spikeren i kista for oss. Dette tapet er så tungt å svelge fordi vi evner å hente opp 0-2 og taper på målstreken, når det er vi som har initiativ. Det gjør vondt helt inn til beinmargen, men det er også dette som er så deilig å med å være trener for denne gjengen. Vi skal lære og bli bedre, oppsummerer Team SIF-trener Kjetil Lundebakken.

kjetillundebakkenmotdjerv1919
Kjetil er en av våre unge og fremadstormende trenere i Strømsgodset.
Foto: Børre Helgerud

 

Annonse fra Eliteserien: