Derbyseier for Team SIF

Albert Thorsen ble tomålsscorer da et ungt Team SIF vant 2-1 over MIF 2 på Consto Arena på selveste 16. mai.

Team SIF tok sin tredje strake seier i Norsk Tipping-ligaen, og har etter seks runder inntatt en sterk 4. plass i avdelingen.

Det har de også gjort med et ungt mannskap. Mens bruntrøyene, som hadde førstelagskamp i OBOS-ligaen dagen før, hadde med seg seks spillere fra søndagens tropp, deriblant rutinerte Sosha Makani, Leotrim Bekteshi og Kent Håvard Eriksen, var vårt A-lag i Kristiansund samme dag.

Utenom Aleksander Stenseth (21) og Sondre Fosnæss Hanssen (20), som spilte henholdsvis 60 og 75 minutter, stilte vi dermed til kamp med rent juniorlag. Våre juniorer stilte også definitivt opp til kamp mot erkerivalene.

Hjemmelaget tok imidlertid ledelsen etter et drøyt kvarter, men bare tre minutter senere utlignet Albert Thorsen med et flott frispark. Etter utligningen hadde vi en god periode, og ytterligere seks minutter senere stanget Albert oss i ledelsen med sin andre scoring.

Etter pause var han svært nær hat-trick da han fikk drømmetreff på hjørnet av hjemmelagets 16-meter, men ballen smalt i aluminiumet helt oppe i hjørnet.

Mot slutten jaget naturlig nok hjemmelaget utligning, men det helt store kom aldri - og vi kunne dermed innkassere vår tredje strake seier i 3. divisjon.

Nå venter langtur til Senja på mandag for Team SIF, før vi tar imot Lørenskog på Marienlyst søndag 29. mai.

Mjøndalen II - Strømsgodset II 1-2 (1-2)