Avgjørende kamp mot erkerivalen

Førstkommende lørdag møter G19-laget vårt Mjøndalen på Marienlyst til siste kamp i semifinalen i Nasjonal Champions League.

Annonse:

Høydepunktet denne uka blir semifinalen til G19, men det er også mye annet nytt og spennende som skjer i Strømsgodsets Utviklingsavdeling. Alle kampene spilles i Drammen på lørdag.

G14

Denne uka starter vi opp med et G14-lag som er ledet av Bjørn Petter Ingebretsen. Uka kommer til å inneholde forskjellige typer temaer og avsluttes med kamp mot LSK.

Strømsgodset G14 - Lillestrøm
Lørdag 09.11 kl.11.00 på Gulskogen Arena

_K4P4740Bjørn Petter
BP skal lede G14-laget til Godset.
Foto: Børre Helgerud

G16

G16-laget dro i land en småpen 10-2 seier borte mot Molde forrige uke (!). Mesterne fra sommerens Norway Cup går for å opprettholde den knallsterke formen til helgen. De får også nemlig besøk av kanarifuglene fra Lillestrøm. Dette er siste kamp i det nasjonale sluttspillet.

Strømsgodset G16 - Lillestrøm
Lørdag 09.11 kl.13.00 på Marienlyst Stadion

G19

For G19, så er det som tidligere nevnt kamp om finaleplassen i Nasjonal Champions League. Godset fikk med seg 1-1 fra Consto Arena etter det første oppgjøret mot Mjøndalen, og skal nå spille de resterende 90 minuttene pluss eventuell ekstratid og straffekonk hvis det skulle stå likt ved full tid. Dersom vi tar oss videre til finalen kommer vi også til et nordisk sluttspill i Gøteborg hvor vi møter andre toppklubber fra Skandinavia.

Strømsgodset G19 - Mjøndalen (1-1 fra første oppgjør)
Lørdag 09.11 kl.16.30 på Marienlyst Stadion

riel2
Riel Nguen sørget for at Godset leder på bortemålsregel før lørdagens oppgjør mot MIF.
Foto: Børre Helgerud

 

Annonse fra Eliteserien: