Avgjørende kamp for G19 mot Rosenborg

Nysjerrig på hva Strømsgodsets spennende talenter finner på denne uken? Svaret får du her!

Annonse:

Forrige uke deltok våre spillere fra både G16 og Eliteakademiet på Nasjonalt Elitetiltak på Gulskogen Arena ved SIF-huset, hvor forøvring Utviklingsavdelingen har sitt hovedkvarter. G19 spilte bortekamp i første oppgjør mot Mjøndalen og fikk med seg 1-1 hjem til Drammen. Det er et fint utgangspunkt før returoppgjøret i Nasjonal Champions Leagues semifinale. Målscorer var Riel Nguen. Team SIF spilte en flott kamp mot Lyskekloster som endte 1-1 etter en sein utligning fra Tobias Bjørnstad.

riel nguen 1
Riel Nguen (t.v) scoret for Godset mot Mjøndalen i Champions League.
Foto: Odd Bjarne Hjelvik

G16

Vinnerne fra Norway Cup skal denne uken møte Asker hjemme i Drammen til en treningskamp på Gamle Gress. G16 ligger for øyeblikket på førsteplass i sin Nasjonale Serie foran de andre Eliteserielagene.

Strømsgodset G16 - Asker
Lørdag 26.10 kl.12.00 på Marienlyst Stadion
Treningskamp

andyglimt1
Andreas Skjold fra Konnerud spiller på G16-laget til Strømsgodset.
Foto: Haakon Hallingstad

G19

G19 gjør det ikke bare bra i Nasjonal Champions League, men også i Nasjonal Liga hvor de ligger som nummer 3 på tabellen. Dersom de slår Rosenborg i den siste seriekampen for i år på søndag, samt at Mjøndalen avgir poeng mot Bodø/Glimt, så kan det bli 1.plass til Strømsgodset G19. Dette er med andre ord en helt avgjørende kamp. Trener Øyvind Thorsens gutter spiller kampen på bortebane i Trondheim.

Rosenborg - Strømsgodset G19
Søndag 27.10 kl.14.00 på SalMar Banen

thorsen
Thorsen og resten av G19 kan se tilbake på mange gode resultater i 2019.
Foto: Børre Helgerud

Team SIF

Strømsgodset 2 går også ut i årets siste kamp. Dette blir den siste av mange vestlandsturer i år. Denne gangen besøker vi Fyllingsdalen fra Bergen. Begge lag kjemper om hver sin plassering på tabellen. Hjemmelaget spiller for en eventuell 4.plass, mens Godset kan ende på 6.plass med poeng dersom Stord snubler i den siste runden. En fin test for rekruttene som håper på å fortsette i samme spor etter kampen mot Lysekloster.

Fyllingsdalen - Team SIF
Lørdag 26.10 kl.12.00 på Varden Amfi

inngang
Team SIF kommer til å gi alt for å få med seg tre poeng fra Bergen i årets siste 3.divisjonskamp.
Foto: Odd Bjarne Hjelvik

 

Annonse fra Eliteserien: