Med hjerte for hele Drammen

Julegaver, julefeiring, kinobesøk og sesongkort til over 60 barn og foreldre. Det er noe av det Blått Hjertes juleaksjon har bidratt til. I disse dager sendes det ut sesongkort til familier som har søkt vårt billettfond.

Annonse:

Før jul arrangerte vi juleaksjon til inntekt for Blått Hjerte. Givergleden var stor og over 70 000 ble samlet inn via Vipps og bidrag fra blant annet Aclima, BDO og Energihuset. Helt konkret har pengene som ble samlet inn bidrar til følgende:

 🍽️ 45 barn på julebord hos Redd Barna

 🎞️ 37 kinoopplevelser for barn

👨‍👩‍👦‍👦 60 sesongkort til barn og foreldre

🐷 35 gårdsbesøk til sommeren

🎁 76 julegaver til barn

 🎄77 julefeiringer for barn

- Noe å glede seg over gjennom hele året

I disse dager sendes det ut sesongkort til familier som har søkt vårt billettfond om støtte til sesongkort. Nesten 35 sesongkort har blitt gitt via billettfondet, i tillegg deles det ut sesongkort via Kirkens Bymisjon og Redd Barna.

- Vi er i kontakt med familier med barn som er ihuga Strømsgodset-fans, som så gjerne ønsker å gå på kamp, men som sliter med å få endene til å møtes å prioritere det i en tøff økonomisk hverdag. Med Blått Hjertes billettfond kan vi virkelig glede disse familier i en krevende hverdag, og bidra til lysglimt og noe å glede seg over gjennom hele året, sier leder for privatmarked og media, Signe Rismyhr Engelund. 

Dersom du kjenner familier som gjerne ønsker å gå på kamp, men som sliter økonomisk og ikke kan ta seg råd til dette i år anbefaler vi å søke vårt billettfond om støtte. Enten på vegne av deg selv eller på vegne av andre. Her kan du søke billettfondet

Ønsker du å bidra til at enda flere familier som sliter økonomisk kommer seg på kamp, kan du bidra med valgfri sum til Blått Hjerte via vipps-nummer 665176

Blaatt hjerte info.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: