Kick off for gatelaget

Gatelagets kick off i VIP-lokalene på Marienlyst var en stor suksess. Onsdag har de seriestart mot Fram Larvik på Gulskogen.

Annonse:

Gatelaget har gjennomført sitt eget kick off i 3. etasje på Marienlyst. Kursvert Bielka hadde gjort klart det aller helligste vi har, nemlig Champions Club, med hvite duker, SIF-servietter og alt man trenger for å skape en hyggelig atmosfære.

Maten ble servert fra selveste Skutebrygga, en nydelig koldtbordmeny med de herligste retter. Dette falt i god smak hos alle! 

Det var bare smil og latter gjennom hele kvelden og en fantastisk fin kveld her på Marienlyst. 

I løpet av kvelden dukket også noen av A-lagsgutta opp og slo av en hyggelig prat med gjengen fra Gatelaget. Både Gustav Valsvik, Herman Stengel, Johan Hove, Lars-Jørgen Salvesen, Halldor Stenevik og Kreshnik Krasniqi var innom og hilste på.

Herman Stengel stakk av med gullmedaljen i lakrisleiken, vår egen Robert fikk sølvmedaljen, og datteren til Mehmet fikk en meget sterk bronsemedalje. 

Våre daglige ledere Rune Marthinsen og Magne Jordan Nilsen tok også turen innom i løpet av kvelden og slo av en prat med gjengen. 

Til underholdning kom selveste Knut Harald Sommerfeldt og tok med seg både fiolinen og ikke minst tryllekofferten. Dette var et fantastisk bra show som gledet både store og små - og A-lagsgutta kom faktisk tilbake igjen for å få med seg showet. 

Vi er heldige som har slike rollemodeller i klubben og som bidrar godt både internt og eksternt. 

Samarbeidspartner Bakermester Klausen laget også en nydelig marsipankake, som var 10 av 10.

I tillegg til et vellykket kick off har gatelaget også spilt flere treningskamper. De har blant annet arrangert miniturnering på Gulskogen med kamper mot HamKam og Asker, som man kan lese mer om på HamKam sine sider her.

De har også deltatt på en tilsvarende miniturnering med kamper mot Stabæk, Vålerenga og HamKam, samt spilt en treningskamp mot KFUM.

På onsdag er det seriestart når Fram Larvik står på motsatt banehalvdel på Gulskogen klokken 12. Vi håper så mange som mulig møter opp for å støtte gatelaget til seier i serieåpningen. Vel møtt!

Annonse fra Eliteserien: