Gatelaget på nasjonal turnering

Strømsgodsets gatelag deltok i forrige uke på nasjonal turnering på Nadderud.

Vi stilte med følgende mannskap i turneringa: Blecky, Morten, Torstein, Sahir, Mohammed, Michael, Pål, Stein, Thomas, Kristoffer og Mats.
Trenerteam: Erlend, Kristin og Lars-Petter.

Gruppespillet:

Vi havnet i gruppe med KFUM og Aalesund i år. KFUM har vi møtt flere ganger før, men vi var veldig spente på Aalesund.

Den første kampen mot KFUM vant vi 3-0. Målscorere var Mohammed, Kristoffer og Morten.

Kampen mot Aalesund endte med 3-1-seier. Mohammed scoret to nye mål, mens det siste målet var et selvmål.

Etter seieren over Aalesund var vi videre til A-sluttspillet og skulle kjempe om topp 8. Der ventet Brann i kvartfinalen.

Etter matchene på tirsdagen gikk bussturen til Scandic Fornebu hvor vi skulle ha Gallamiddag og overnatte til neste dag. Et flott hotell med god mat og nok mat til sultne spillere og trenere.

Sluttspillet:

Vi møtte Brann på nasjonal turnering i fjor og ville revansjere det sure 0-1-tapet, men det ville seg ikke helt i kvartfinalen i år heller.  Vi ryker 1-2 i en tett og jevn match. Målscorer var Sahir.

Etter tapet mot Brann møtte vi Viking, der det ble 0-5-tap. Her må vi bare gratulere Viking med en god match. Vi lå under 0-4 til pause og hang ikke med, men vi ble enige i pausen om at vi alle måtte opp flere hakk og gjorde en god 2. omgang.

Siste match og kamp om 7. plassen skulle spilles mot Moss.

Vi ledet 2-0 etter første omgang etter to nye mål fra Mohammed, og var veldig fornøyde med prestasjonen, men Moss ga ikke opp. De både reduserte og utlignet i den andre omgangen, og kampen om 7. plassen måtte dermed avgjøres på straffer. Her vant Moss 3-2, og vi gratulerer dem med seieren.

Gutta fra Drammen endte dermed på en fin 8. plass av 27 lag! Dette er vi veldig fornøyde med. Vi ble også det heldige laget som vant en Ooni Koda pizzaovn som vi kommer til å få mye glede av på Gulskogen fremover.

Notodden vant hele turneringen og slo Brann som ble nummer to. Jerv tok bronse.

Vinnerne av Fair Play ble Asker og HamKam.

Vi i teamet takker alle spillerne våre for en fin turnering og gleder oss allerede til neste års turnering og ikke minst høstens kamper.

Tusen takk til Stabæk og Fotballstiftelsen for en nydelig turnering. Dere hadde stålkontroll fra start til slutt!