Gåfotball: Strømsgodset - Lørenskog

Årets første treningskamp er gjennomført. Les mer om hvordan det gikk da Lørenskog Gåfotball tok turen til Talentgården her!

Annonse:

Strømsgodset Gåfotball – Lørenskog Gåfotball 1-1

Forrige onsdag var det klart for årets første treningskamp for Strømsgodset Gåfotball. Talentgården, vår hjemmebane for vinterhalvåret, var rigget til storkamp. På motsatt banehalvdel sto en gammel kjenning. Vi ble nemlig invitert til en særdeles hyggelig turnering i Lørenskog i fjor høst. Der spilte vi noen ordentlig gode oppgjør og stiftet bekjentskap med Lørenskog Gåfotball. De var sultne på flere kamper og derfor tok de turen ned til Gulskogen denne onsdagen.

Vi håper at enda fler i nærområdet kan koble seg på, slik at vi kan få Gåfotball enda mer opp og frem

— Lars-petter Eggen, leder Samfunn i Strømsgodset
Det ble en jevn og fin kamp. Lørenskog tok en tidlig ledelse med et herlig skudd ned i hjørnet. Kampen blir spilt med keeper, noe som var litt nytt for gjengen fra Strømsgodset, som vanligvis spiller med småmål. To gode Lørenskog-målvakter, som sto annenhver omgang, gjorde det også ekstra vanskelig for hjemmelaget i blått. Til slutt fikk Strømsgodset Gåfotball endelig hull på byllen med en elegant lobb fra Thor Ingolf Johansen. Stillingen sto seg ut kampen og det endte 1-1.

Trener for Strømsgodset Gåfotball, Hans Hagen Svastuen, hadde følgende å si om kampen;

- Vi fikk til mye bra spill, men har en del å jobbe med på litt større mål. Vil berømme de to målvaktene til Lørenskog og resten av laget. De var hardtarbeidende og godt organisert, men ikke minst en veldig trivelig gjeng.

Trener og en av målvaktene fra Lørenskog var Henning Meyer-Woll. Han var veldig fornøyd med lagets prestasjon og sa følgende etter kampen;

Trener Hans Hagen Svastuen og leder for samfunn; Lars-Petter Eggen
Trener Hans Hagen Svastuen og leder for samfunn; Lars-Petter Eggen

- Vil generelt takke Strømsgodset for at vi kunne få til dette, og at jeg er veldig stolt av vår prestasjon. Vi var tross alt 5 jenter og 4 kærer. Vi føler vi har reist oss veldig siden vår turnering i oktober. Håper vi kan få invitert dere om ikke lenge til Lørenskog for en ny match.

Leder for samfunnsavdelingen i Strømsgodset, Lars Petter Eggen var også fornøyd etter kampen; - Det er fantastisk at vi kan spille treningskamper mot andre Gåfotball-lag. Vi håper at enda fler i nærområdet kan koble seg på, slik at vi kan få Gåfotball enda mer opp og frem, sier Eggen

Etter kampen ble det selvfølgelig kaffe og vafler fra Bakermester Klausen. I tillegg til selve aktiviteten er det også viktig med litt sosialt både i forkant og etterkant av fotballen. Til daglig holder Strømsgodset Gåfotball på med treninger i Talentgården fra 13:30 til 14:30. Her er det bare å slenge seg med hvis man ønsker å ta del i dette fellesskapet. Aldersgrense er 60 år og oppover.

Vi takker Lørenskog for kampen og gleder oss til neste oppgjør!

Annonse fra Eliteserien: