En dag utenom det vanlige

Torsdag 12. august ble en gjeng heldige barn invitert til Drømmedag på Marienlyst. Det ble en fartsfylt dag utenom det vanlige.

Annonse:

Gjennom Blått Hjerte samarbeidet og midler fra Sparebankstiftelsen DBN ønsket vi å trekke ut noen heldige barn som skulle få en annerledes feriedag på Marienlyst. Siste uken i sommerferien fikk derfor 9 heldige gutter og jenter komme på besøk på Marienlyst for å få bli bedre kjent med klubben.

Første post på programmet var Blåtime med vår samfunnskontakt Rolf Degn Jensen. Her var det lagt opp til masse aktivitet og lek ute på kunstgressbanen. Turen gikk så inn på stadion og opp på tribunen. Her ble barna invitert til gratis hårklipp og hårfarging av frisørene i Josefsson. Flere fikk stusset sveisen og det var også mulighet for blå hårfarging hos frisørene.

En glede å være med

Blå hårfarging var populært
Blå hårfarging var populært

Josefsson er en del av samarbeidet Blått Hjerte og stilte gladelig opp for å bidra med sine frisører denne dagen.

- Vi i Josefsson er glad i Drammen og Strømsgodset er en viktig del av byens identitet. I tillegg er vi  opptatt av å ta samfunnsansvar og det å kunne bidra til et samarbeid som Blått Hjerte er viktig for oss. Det er en glede å kunne være med å skape en unik opplevelse for barn som kommer på besøk til Marienlyst, sier daglig leder i Josefsson, Nina Josefsson Boldt. 

Etter hårklipp og litt lunsj fikk barna komme ned på banen og teste seg mot vår A-lagskeeper Morten Sætra. Dagen ble rundet av med konklurranser og fotballek med samfunnsansvarlige Lars Petter Eggen. Med seg hjem fikk de alle sin helt egne godset-drakt. 

Alt i alt en herlig og aktiv dag  for de fremmøtte. En stor tak til Josefsson som stilte med frisører og utstyr denne dagen.

 

Annonse fra Eliteserien: