Skilt Design

Skilt design setter service, kompetanse og ærlighet i høysete, og søker kunnskap og inspirasjon der det behøves. Vi vil alltid forsøke å finne den mest optimale løsning for DEG som kunde.

Om Skilt Design

Skilt design har siden 1989 hjulpet bedrifter og det offentlige med dekor og skiltløsninger. Med over 30 års erfaring hjelper vi deg å synliggjøre din bedrift på best mulig måte. Vi er et heleid familieselskap med gode verdier og lange tradisjoner.

Fra vår plassering i Drammen rett ved E18, betjener vi årlig kunder over hele Norge. Gjennom et godt etablert nettverk av montører og samarbeidspartnere, leverer vi hvert eneste år flotte skilt og dekorløsninger, som legges merke til.

Hos Skilt design har vi kunder som har brukt oss helt oppstarten i 1989. Fornøyde kunder som handler hos oss igjen og igjen er den beste referansen vi kan få. Vi setter service, kompetanse og ærlighet i høysete, og søker kunnskap og inspirasjon der det behøves. Vi vil alltid forsøke å finne den mest optimale løsning for deg og din bedrift.

Våre hyggelige og dyktige ansatte hjelper deg å avdekke ditt behov og muligheter for både innvendig dekorering og utvendig profilering. Vårt produktsortiment omfatter alt fra innvendige skilt og dekor, messeprodukter og flagg, til lysskilt / ledskilt på fasaden. Hos oss er veien kort og effektiv fra idé til et ferdig produkt.

Personlig oppfølging og konkurransedyktige priser gjør at sluttproduktet gir kunden økt synlighet, så vel som økt lønnsomhet.

Med lokaler sentralt plassert i Kobbervikdalen rett sør for Drammen sentrum er avstanden kort til hele Østlandet. Hos oss prosjekteres, designes og produseres dekor og skilt for alle formål. Med kontor og verksted på samme sted, er veien kort fra planleggingsstadiet til et ferdig resultat. Med egne avdelinger for foliedekor, fres og mekanisk verksted på huset produserer vi årlig store antall skilt og dekor. Vår maskinpark består blant annet av CNC-maskin/fresemaskin, flatbed-printer og HP-latex printer. Pr. i dag er vi 11 dyktige ansatte som alle drar i samme retning. Vi er spesialister på hvert vårt felt, og drar nytte av hverandres kunnskap.

Skilt design er samfunnsengasjert, og støtter årlig lokale og regionale idrettsklubber, foreninger og lag. Vi har stor tro på at et samfunn der alle spiller på lag, er et bedre samfunn!

FAKTA