Lapp Norway AS

Lapp Norway – Kvalitet siden 1968

Om Lapp Norway AS

LAPP Norway startet opp for 55 år siden og har siden vokst til å bli markedsleder i Norge på fleksible spesialkabler til industrien. Nå er vi 27 ansatte og omsetter for 212 millioner kroner.

Vi er et datterselskap av LAPP, en av verdens ledende produsenter av kabler og kabeltilbehør og som har 40 000 standardprodukter for mange forskjellige bruksområder i porteføljen. For våre kunder betyr dette at de har tilgang til et globalt nettverk av kompetanse med tilstedeværelse over hele verden. En klar styrke – spesielt for de med internasjonal aktivitet.

Vi kan levere kabler og tilkoblingsløsninger for omtrent alle typer industri, men har spesielt fokus på solcelle-anlegg, elektrifisering, industriell kommunikasjon, næringsmiddelindustrien og olje & gass-markedet.

Bærekraft er viktig, både for LAPP og LAPP Norway. Vi har bare en verden til rådighet, og vår jobb er å ta ansvar for ressursene som er tilgjengelige. Denne jobben er godt forankret i våre verdier. Vi fokuserer på bærekraftige leverandører og innkjøp, fornuftig emballering, digitalisering, lagerføring, gjenvinning og gode transportløsninger for å lage minst mulig fotavtrykk. I den sammenheng har vi også startet med å lage EPD-dokumentasjon for våre produkter.

Vi i LAPP Norway har mye kompetanse, og ønsker å være der for våre kunder. Vi er aldri mer enn en telefonsamtale unna, og kan bidra med faglige råd, service og veiledning når våre kunder trenger hjelp.

FAKTA