Kaffepunkt AS

Kaffepunkt skal bidra til at kaffepausene har mer energi, mer glede og mer nytelse. Vårt motto er: VI GIR OSS ALDRI PÅ SMAK!

Om Kaffepunkt AS

Kaffepunkt AS skal spre mer glede, mer energi og nytelse på norske arbeidsplasser. Vi vil gi begrepet hverdagsnytelse mening. Det handler om gode pauser hver dag, pauser som inspirer til videre prestasjoner, pauser man gjerne snakker om.

Derfor vil vi bestrebe oss på å levere det beste når det gjelder smak og andre stimuli som hører kaffepausen til. Og akkurat like viktig er det at våre kunder opplever nærhet og trygghet i forhold til service og leveranser.

Kaffepunkt drives i øyeblikket av 7 personer med lang fartstid og erfaring i bransjen. Vi har lagt en solid grunnvoll for videre vekst: Høy kompetanse, kresent blikk for moderne og brukervennlige maskiner, helt utsøkt kaffe og et serviceprogram det allerede snakkes om.

Vi vil vokse videre. Nå er pulsnivået passe høyt for å bygge videre på vår visjon: Å spre mer glede, energi og nytelse til norske arbeidsplasser gjennom bedre kaffepauser.

Hvorfor vi er partner i Strømsgodset

Vi vil bidra til å skape gode opplevelser og store prestasjoner, sammen med det Godset, det lokale næringslivet og byen vi er en del av.

FAKTA