JH Interiør AS

JH Interiør skreddersyr interiør for private, restauranter, kontorer, hoteller og annet.

Om JH Interiør AS

I 1998 ble JH Interiør stiftet av Jonny Horgen i Vestfossen. Samme året ble Bokhyllespesialisten til på Solberg spinderi i regi av Levi Midje. Begge med en idé om å lage interiør og innredningsløsninger for kvalitetsbevisste kunder som ikke finner det de leter etter i standardmoduler og vanlig hyllevare.

Etter mange år med godt samarbeid ble selskapene i 2013 samlet under samme tak i JH Interiørs lokaler på Lierstranda utenfor Drammen.

I dag lages våre interiør- og innredningsløsninger i vårt møbelsnekkeri på Lierstranda hvor vi også har vår design- og salgsavdeling, samt vårt showroom. Vi har også en egen møbelfabrikk i Valmiera i Latvia hvor store deler av produksjonen blir utført. Alle våre møbelsnekkere setter de samme høye kravene til detaljene som skiller skreddersøm fra standardløsninger.

Vi leverer mest på østlandet, men også andre deler av landet. Våre kunder er privatpersoner, interiørarkitekter, entreprenører og bedrifter. Om det er små eller store prosjekter, så hjelper vi deg med å realisere din drøm og ditt uttrykk.

Våre møbler er tidløse – de er laget for å nytes og brukes år etter år!

FAKTA