Volvat Drammen og Strømsgodset i samspill mot nye mål

- Vi så etter en samfunnsaktør i tråd med Volvat sin rolle og samfunnsoppdrag.

Annonse:

Volvat Drammen ny sponsor i Bronseklubben

For noen uker tilbake signerte Volvat Drammen under på en 2 års avtale i Bronseklubben.

Volvat Drammen er et splitter nytt medisinsk senter. Det er innredet som en toppmoderne klinikk med en stor medisinsk bredde, med spesialister innen mange fagfelt. Vi har kort ventetid og du trenger ingen henvisning for å besøke oss.

I oktober 2020 åpnet Volvat sitt nye senter i Drammen, sentralt beliggende i 3. etasje i CC Drammen. Gjennom høsten, vinteren og frem til i dag har den lokale satsningen blitt godt mottatt blant bedrifter og innbyggere.

- Etter den innledende offensiv, ble det naturlig å se til idretten for å engasjere Volvat i samspill og støtte lokalt i den aktive Drammensregionen. Vi så etter en samfunnsaktør i tråd med Volvat sin rolle og samfunnsoppdrag.

Are Martin Kongestøl, Volvat / Espen Holm, Volvat
Are Martin Kongestøl, Volvat / Espen Holm, Volvat

- Vi har derfor inngått avtale med Strømsgodset Toppfotball for å skape utvikling og robusthet for alle tilknyttet klubben. Spillere, trenere, administrasjonen, frivillige, deltakere i SIFs nettverk, medlemmene i SIF’s Partnerforum – Bronseklubben, deres familier og alle andre i Drammensregionen med et godt hjerte for Godset.

- God helse og et godt liv handler om mer enn fravær av sykdom. Det handler om å mestre og håndtere hverdagen, også når sykdom, livsproblemer og andre utfordringer rammer oss. Volvat ser frem til å knytte nye kontakter og bygge relasjoner i samspill med fellesskapet i og rundt Strømsgodset, sier vår kontaktperson Espen Holm i Volvat


Vi i Strømsgodset er svært takknemlige for at Volvat Drammen ønsker å ta del av SIFs eminente bedriftsnettverk. Sammen skal vi forebygge sykdom, aktivisere hverandre til økt business og løfte hverandre til nye høyder.

Strømsgodset + Volvat = Ekte Kjærlighet

Kontaktpersoner hos Volvat:

Volvat Bedrift             

Espen Holm
M. 92498080
e-post: [email protected]  

Volvat Medisinske senter Drammen

Siri Nordhagen
TLF: 23018050
e-post:  [email protected]

 

Annonse fra Eliteserien: