Volvat

Volvat Drammen bidrar to nye år i bronseklubben!

Volvat Drammen er en topp moderne klinikk med en stor medisinsk bredde og spesialister innen forebyggende, helsefremmende, behandlende og rehabiliterende fagfelt. Nå er de klare for to nye år sammen med SIFs partnernettverk!

Annonse:

-Fotball er følelser, fotball er helse og for noen er fotball til og med livet. Enten du er supporter, leder eller medarbeider hos en av SIFs sponsorer, spiller på A-laget, gåfotball laget, gatelaget eller juniorlaget, kan vi alle være enige om at fotballen i en eller annen grad har en påvirkning på din livskvalitet og egen helseforståelse. I Volvat er det nettopp menneskers livskvalitet og helse vi jobber med. For god helse og et godt liv handler om så mye mer enn å ikke være syk, forteller Espen Holm, regionsleder i Volvat Bedrift og fortsetter, vi vet hva SIF betyr for Drammensere, og vi vet hva vi kan bety for mennesker. Derfor er det veldig naturlig for oss å fortsette samarbeidet med Strømsgodset i fellesskap med deres partnernettverk.

Arkivfoto: Are Martin Kongestøl, Volvat / Espen Holm, Volvat
Arkivfoto: Are Martin Kongestøl, Volvat / Espen Holm, Volvat

Volvat ble en del av SIFs Bronseklubb våren 2021. Da var det koronahøytid og en klubb i utenomsportslig krise. Tiden har heldigvis leget en del sår, Strømsgodset er på god vei mot å friskmeldes etter en siste tids runddans med intern corona smitte. Den videre reisen har Volvat lyst til å være med på. Med den nye toårsavtalen ønsker vi å jobbe tettere med SIFs partnere for å finne gode synergier av samarbeidet, forteller Holm. Vi gleder oss til sesongen og tiden fremover.

Selim Emeci i SIF er som alltid storfornøyd med forlengelsen. «Vi tar aldri en forlengelse for gitt, og når det gjelder Volvat betyr det ekstra mye at de velger å forlenge med tanke på hvor viktig helse og folkehelse er for oss alle.  Samtidig vet vi og er helt overbevist om, hvilket potensial Volvat har til å lykkes i vårt nettverk, da de er de eneste i sitt felt hos oss. For de neste to årene håper vi at enda flere partnere får øynene opp for hva Volvat tilbyr, samtidig som vi skal bli enda bedre ambassadører for både Volvat og alle andre partnere i vårt nettverk, avslutter Emeci. 

Seriestarten er straks i gang, og brikkene begynner å falle på plass for markedsavdelingen til SIF. Nå har vi også sikret medisinsk kompetanse i partnerpoolen, så da kan dommeren bare blåse i fløyta! Vi takker Volvat for tilliten og gleder oss til å fortsette samarbeidet! 

 Kontaktpersoner hos Volvat:

Volvat Bedrift             

Espen Holm
M. 92498080
e-post: [email protected]  

Volvat Medisinske senter Drammen

Siri Nordhagen
e-post:  [email protected]

 

Annonse fra Eliteserien: