Victoria AS fornyer i Gullklubben!

Partneråret 2023 begynner i samme stil som avslutningen på fjoråret med en herlig forlengelse i Gullklubben!

Annonse:

Victoria AS en av landets ledende leverandører av arbeidsklær og verneutstyr til alle typer offshore og onshore bedrifter. Victorias mål er å være best på produktkvalitet, produktutvalg og kundeservice. 
Med avdelinger i Bergen, Norheimsund, Voss, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Drammen, Trondheim og Tromsø er Victoria landsdekkende, men det er Drammensavdelingen som samarbeider med Strømsgodset og vårt nettverk. 


-Vi gleder oss stort over samarbeidet med Strømsgodset, og ser fram til tre nye år i Gullklubben sier Avdelingsleder Kjell Arne Burud på Victoria Drammen. “Vi har mange kunder innad i Strømsgodset poolen, og vi har stor nytte av klubbens enorme nettverk. Vi forsøker å være med på mange aktiviteter i SIF-regi, og har knyttet utallige kontakter takket være vårt lange samarbeid”, sier Burud. 
 

Rune Marthinsen er godt fornøyd med at Victoria-avtalen forlenges. 
- Victoria har stått last og brast med Strømsgodset i en årrekke, og en av våre trofaste og lojale partnere. Flotte folk med kvalitetsprodukter, lokalt plassert på Gulskogen – det er GULL det, sier Marthinsen. Victoria leverer også trykk til klubbens drakter og treningstøy, på alle lag, og er en rask og trygg leverandør av disse tjenestene.  

Trenger du trykk eller profilering på klær og arbeidstøy? sjekk ut Victorias store varesortiment her

xlogo.png.pagespeed.ic.ONCUPnrmY6.png

 

Annonse fra Eliteserien: