- Vi vil se fotball som varmer

Strømsgodset tegner avtale med Aclima – Blir SIFs ullundertøy-partner!

Annonse:

Det er en stor glede av å kunne presentere Aclima AS som ny sponsor i bronseklubben.

Aclima ble etablert på Åssiden i Drammen som Tuna Tekstil i 1939. Siden den gang har Aclima spilt en ledende rolle i den norske tekstilindustrien. Aclima er leverandør av ullklær til friluftsfolk, Forsvaret, politiet og brannvesenet og er kjent for kvalitetsprodukter som fungerer i de mest ekstreme situasjoner.

«Nå som vinterkulda kommer krypende er det viktig at gutta på banen er godt kledd. Derfor setter vi stor pris på at Strømsgodset ønsker å bruke vårt tøy. Vi vil se fotball som varmer og for oss er det stas å kunne bidra til at gutta ikke fryser på banen. Vi ser også frem til å bli en del av sponsornettverket til Strømsgodset og gleder oss til å bidra.» sier markedssjef Ole Magnus Halvorsen

Ulleverandøren kler opp laget i Aclima WoolNet som er den originale ullnettingen. Netting isolerer samtidig som det transporterer fuktighet vekk fra kroppen på en veldig god måte. Et perfekt undertøy for høy aktivitet i trening og bevegelse.

Aclima WoolNet® er den originale ullnetting som er laget for aktiviteter med høy intensitet, der fukttransport, vekt og pusteegenskaper er aller viktigst.
Aclima WoolNet® er den originale ullnetting som er laget for aktiviteter med høy intensitet, der fukttransport, vekt og pusteegenskaper er aller viktigst.

«Vi i Strømsgodset stiller høye krav til kvalitet og funksjon, derfor er vi glade for at nettopp Aclima ønsker å samarbeide med oss. Fotballsesongen i Norge varer jo frem til jul, og da sier det seg selv at gutta trenger ull på kroppen. For å utvikle og forbedre vår fotballklubb er det viktig med det beste i alle ledd. Derfor ser vi på Aclima som den naturlige samarbeidspartner på ullbekledning.»
Sier Lasse Evenstad Ulriksen i Strømsgodset.

For salgssjef Lars Eivind Johansen er Strømsgodset en perfekt samarbeidspartner.
«Jeg har vært på kamp i alle år og endelig er det på tide å holde nullen - med Aclima ullen», sier Lars Eivind Johansen lattermildt.

 

Annonse fra Eliteserien: