Vellykket Bardøla helg

For 23. året på rad ble det arrangert sponsorsamling på Bardøla, en vellykket helg tross tiden vi er inne i. Se bilder fra helgen her

Annonse:

Drøye 130 mennesker var samlet på Bardøla Høyfjellshotell for årets Bardøla-treff.

Det er tydelig at veldig mange følte det var både viktig og hyggelig å være sammen igjen, i en uhøytidelig setting, tross de tider vi er inne i.  Tradisjonen tro var det en musikalsk quiz på fredag kveld etter velkomst, innsjekk og en nydelig smaksopplevelse i en tre retters middag.

Lørdag var det SIF Time med innslag om Bærekraft i Strømsgodset, presentasjon av Blå Magi og Drammen Næringslivsforening etter at hotelldirektør Roger Espeli ønsket velkommen og fortalte om Geilos spennende planer. Seansen ble avsluttet med et morsomt og interessant foredrag av keeperlegenden Erik Thorstvedt. 

Folk koste seg i det flotte været og lørdag kveld var det festmiddag. Som alltid var det særdeles høy stemning og rungende allsang. Gleden var stor da Pål Knutson Medhus («Galmann») overraskende dukket opp og leverte et stand up show som bare han kan gjøre. Briljant! Hysterisk morsomt! 

Gjestfriheten, atmosfæren og stemningen er helt, helt spesiell på Bardøla, og maten står alltid i en klasse for seg. 

Tusen takk for at dere var med oss. Vi trengte dette. Og mest av alt, tusen tusen takk til Rolf og gjengen på Bardøla som leverer helt i ultraklassen – år etter år. 

Nå gleder vi oss til april og ny tur til vidunderlige Bardøla Høyfjellshotell!

 

Annonse fra Eliteserien: