Vellykket B2B-arrangement

Torsdag 25. februar deltok nesten 40 bedrifter på tidenes første digitale B2B-møtebørs. Norsk Møteforum regisserte det hele.

Annonse:

I februar hvert år arrangerer vi sammen med Norsk Møteforum B2B-møtebørs for partnere i vårt nettverk. Dette har normalt vært en seanse på Marienlyst i etterkant av en SIF-lunsj. På grunn av restriksjoner knyttet til Korona kunne vi i år ikke samle så mange mennesker fysisk på stadion.

Løsningen ble derfor å arrangere B2B-møtene digitalt over Teams. Hverken Strømsgodset eller Norsk Møteforum hadde gjort dette før, og det ble en positiv erfaring for begge parter. Alle påmeldte bedrifter satte opp sine ønsker for hvem de ville møte, og ble så invitert inn i 3 til 4 digitale møter hver, via Teams. 

Christian Stråle og Ole Christian Høibakk i Norsk Møteforum var fornøyd med gjenomføringen:

- Så langt vi kan se har alt fungert fint, et par justeringer med innlogging og lyd underveis, men det regner man med når man gjør dette for første gang. Alt i alt et veldig vellykket arrangement.

Markedssjef Rune Marthinsen var også svært tilfreds med opplegget:

- Selv om vi liker aller best å møtes ansikt til ansikt er det flott å se at det også går an å gjennomføre slike arrangementer digitalt. Det gir merverdi både for oss som arrangør og for alle bedriftene i nettverket vårt.

Hjertelig takk til Møteforum for en strålende teknisk gjennomføring. 

 

Annonse fra Eliteserien: