Tuverud Mek, Nor-Swiss og TP-Products forlenger!

Ekte kjærlighet fører bedrifter sammen, det er Tuverud Mek, Nor-Swiss og TP-Products gode eksempler på. Nå forlenger de også avtalen med sin store kjærlighet, Strømsgodset!

Annonse:

 

På samme område nede på Bangeløkka ligger to veldrevne og hypermoderne produksjonsbedrifter som i hovedsak produserer avanserte komponenter for olje & gass og forsvarsindustri. TP-Products AS (tidligere Teknisk Produksjon) ble etablert i Drammen i 1969, og har utviklet bedriften år for år og har nå spesialisert seg på maskineringstjenester, test og monteringsvirksomhet. TP-Products AS har i dag over 60 ansatte, hvorav 3 lærlinger, og daglig leder er Jan Inge Runningen. 

Godset engasjerer og inspirerer, og vi har blitt kjent med utrolig mange hyggelige folk blant de andre partnerne og i klubben

— Bent Muggerud
Tuverud Mek. holder til i samme bygg, og bedriften som startet opp i 1996 jobber med metallbearbeiding og samarbeider tett med TP-Products. Bedriften ledes av Rune Bøe.

Nor-Swiss ble grunnlagt i 1973 er en totalleverandør av forbruksartikler, verktøy og avansert utstyr til norsk industri. De førermarkedsledende produkter og varemerker innenfor de fleste områdene som nettopp TP-Products og Tuverud Mek. benytter i sin produksjon. Daglig leder Bent Muggerud i Nor-Swiss roser samarbeidet med Runningen og Bø, og ikke minst felleskapet de opplever i Strømsgodset.

Strømsgodset betyr mye for mange i Drammen, og masse for våre bedrifter og oss som supportere. Det er viktig at vi i næringslivet støtter opp om Strømsgodset, og vi føler vi får masse positivt tilbake. Godset engasjerer og inspirerer, og vi har blitt kjent med utrolig mange hyggelige folk blant de andre partnerne og i klubben, sier Bent og får full støtte av Jan Inge og Rune. 

De samarbeider mye i hverdagen, alle tre, og sammen deler de altså en EKTE KJÆRLIGHET til Strømsgodset. Faste plasser i Gamle Gress-Losjen har de hatt i årevis, og deres støtte og support til Strømsgodset er fantastisk. Alltid tilstede, alltid positive og velmenende. 
Vi er VELDIG GLADE for å ha alle disse tre bedriftene, og ikke minst personene bak, med videre. 

Tuverud Mek - NORSWISS - TP.png

 

 

Annonse fra Eliteserien: