TO NYE BRONSEKLUBBER!

Annonse:

TO NYE BRONSEKLUBBER!

Å samarbeide med Strømsgodset skal bety noe for alle bedriftene som velger å være med oss, noe mer enn resultatene på banen som går opp og ned. Vi har et særdeles godt markedskonsept og et fantastisk nettverk av bedrifter i regionen – og vi har alltid plass til flere. 
Nå har to flotte bedrifter valgt å bli en del av SIF familien, og vi ønsker Drammen Fjernvarme og BOXON hjertelig velkommen som nye samarbeidspartnere i Bronseklubben.

BOXON AS 
Boxon AS er en total leverandør av alt innenfor emballasje, etiketter og merkesystemer, emballasjemaskiner og service. Hovedkontor og lager for Norge ligger på Gulskogen og de har 12 dedikerte medarbeidere om ledes av Drammenseren Jens Christoffersen.  

“Vi har lenge hatt lyst til å bli en del av Strømsgodsets nettverk, og nå tjener bedriften penger og nå er vi klare for å bli en del av det flotte miljøet klubben skaper i næringslivet i byen” sier administrerende direktør Jens Christoffersen.  
 
“Boxon AS er en del av Boxon Group AB som er representert i 7 ulike land. Vi opplever en betydelig vekst og vi har ambisiøse mål for årene som kommer” sier Christoffersen som legger til at deres kunder primært er innenfor industri, handel, logistikk og automotiv. De opererer i hele Norge og ønsker å være en innovativ, bærekraftig og langsiktig samarbeidspartner. “Vi gir våre kunder noe ut over det de forventer, med andre ord det lille ekstra. Gode relasjoner og stort kundefokus skal hjelpe oss på veien” sier Christoffersen som selvfølgelig også har et stort hjerte for Strømsgodset.
 

“For oss i Strømsgodset er det alltid stor stas når nye bedrifter blir med oss, og at Boxon AS som atpå til har hovedkontor på Gulskogen nå blir med i nettverket er svært gledelig” sier en fornøyd Rune Marthinsen.  

DRAMMEN FJERNVARME 

Drammen Fjernvarme AS har støttet Strømsgodset i flere år, men tar nå steget opp i Bronseklubben og blir med det en samarbeidspartner til Strømsgodset.  

Drammen Fjernvarme startet utbyggingen av fjernvarmesystemet i 1984, og har siden fortsatt å utvide og fornye seg for å sikre god leveranse til næringsliv og privatpersoner. Bedriften har som målsetting å eie, utvikle, vedlikeholde, selge og drive fjernvarmesystemer, anlegg og tjenester. Dette for å skape en sikker, effektiv og ressursriktig produksjon og distribusjon av termisk energi.  

“Vi har støttet Strømsgodset i lang tid, og vi gleder oss nå til å bli en del av det fantastiske nettverket klubben har” sier administrerende direktør John Vincent Haugen. “Vi er lokale og det er viktig å støtte opp om det som samler denne regionen, og ingenting samler bedre enn Strømsgodset” sier Haugen.  
Markedssjef i Drammen Fjernvarme, Anders Dalheim legger til; “Strømsgodset er en viktig møteplass for hele næringslivet i Drammen, og vi ønsker å delta og være synlige på denne arenaen” sier Dalheim.  

“Drammen Fjernvarme er en spennende og innovativ bedrift, og vil berike vårt nettverk når de nå går inn i Bronseklubben. Det er hyggelige, flinke folk i en bedrift i vekst og fremgang som ønskes hjertelig velkommen” sier Rune Marthinsen i Strømsgodset. 

 

Annonse fra Eliteserien: