To nye år med Viken Fiber!

Viken Fiber bygger og drifter fibernett og leverer bredbåndstjenester til husholdninger og bedriftskunder over store deler av Østlandet. Viken Fiber leverer daglig bredbåndtjenester til 225 000 kunder i over 50 kommuner i Viken, Oslo, Vestfold og Telemark. Nå er de klare for to nye år i Sølvklubben!

Annonse:

Det finnes knapt en SIF-aktivitet som arrangeres uten at Viken Fiber er til stede, hvem har vel ikke lagt merke til deres store fotballdart i forbindelse med familiefestivaler og åpen dag eller tilstedeværelsen til Viken Fiber når de er kampsponsorer. Viken Fiber er en helproff bedrift som beriker både vårt privatmarked men også vårt bedriftsmarked, og de er en viktig aktør i byen og for SIF. 

Lokalt engasjement 

«I Viken Fiber er vi meget stolt av samarbeidet med Strømsgodset» forteller Kristian Martinsen, Salgssjef B2B i Viken Fiber. «For oss handler samarbeidet om å være en støttespiller for den største kulturinstitusjonen vi har i regionen vår. Vi ønsker å være regionens prefererte valg for husholdninger og bedrifter når de skal velge leverandør av internett, TV og sikkerhetsprodukter. Da må vi vise våre kunder at vi reinvesterer i lokalmiljøene og det gjør vi på flere plan, deriblant gjennom vårt engasjement i Strømsgodset»  

For oss handler samarbeidet om å være en støttespiller for den største kulturinstitusjonen vi har i regionen vår

— Kristian Martinsen

At Viken Fiber er opptatt av et bedre lokalsamfunn er det ingen tvil om. Viken Fiber søker bredde i sponsorater med ulike idrettsgrener, organisasjoner og kulturliv, og to ganger i året kan lag og foreninger søke midler til arrangementer som relaterer seg til tjenester de leverer. For Viken Fiber er det viktig å støtte saker som er viktige for kundene og som bidrar til et bedre lokalsamfunn.

«Vi i Strømsgodset er selvfølgelig veldig glade for å ha landet denne avtalen» forteller Selim Emeci i Strømsgodset. Noe av det kuleste med Viken Fiber er at de alltid er på tilbudssiden, det være seg å stille på våre ulike arrangementer eller være med å støtte viktige satsinger i klubben som for eksempel Like muligheter. Viken Fiber har en kraft og en profesjonalitet som utfordrer oss når vi skal gjøre ting sammen og gjør til at vi hever vårt produkt flere hakk. Dette er derfor en viktig avtale for oss av flere grunner og vi gleder oss stort til de to neste årene sammen med Viken Fiber» avslutter Emeci.

 

Annonse fra Eliteserien: