To nye år med Mimax

– En drømme-samarbeidspartner, sier Rune Marthinsen om Mimax Asfalt & Betong, som nå har signert en ny toårsavtale med Strømsgodset, og dermed fortsetter i sølvklubben.

Annonse:

Bildet: Morten Kirsebom, Bjørnar Veum og Linda Kjeksrud.

– Strømsgodset og deres samarbeidspartnere er veldig viktig for oss i Mimax, og vi tok selv kontakt med Rune for å forlenge avtalen, sier marked- og kalkulasjonsleder Bjørnar Veum i Mimax Asfalt & Betong AS, og legger til:

– Vi er stolte sponsorer, men det er også et meget nyttig nettverk å ta del i. Det har vært et tøft og vanskelig år for mange, men nettopp derfor er det viktig å vise at vi skal fortsette å satse, og fortsette å levere godt. Vi ønsker å gi et klart signal til omverdenen om at Mimax er en solid bedrift i stadig vekst som står bak Strømsgodset i deres satsning, fortsetter Veum. 

Mimax Asfalt & Betong AS har kjerneboret og saget i betong siden slutten av 1960-tallet og var et av de første firmaene i Norge som spesialiserte seg på dette. De opererer hovedsaklig på østlandsområdet, men utfører også jobber andre steder i landet, og er en av Norges største leverandører i denne bransjen. 

Mimax satser også på utemiljø og utfører alle typer tjenester fra drenering, belegningsstein, betongstøping og graving.De har også bred erfaring med senking av kjellergul i privathus og næringsbygg.

– Folka i Mimax er helt strålende, alltid positive og blide, og alltid tilstede på våre arrangementer, aktiviteter og kamper. En drømme-samarbeidspartner som vi er veldig glade for at fortsetter på laget, sier Rune Marthinsen etter at han og Bjørnar Veum skrev under på en ny toårsavtale i sølvklubben, pluss faste plasser i Gamle Gress-losjen på Marienlyst.

En stor og viktig avtale for oss i Strømsgodset! 

Annonse fra Eliteserien: