IMG_1827

Super sølvkveld på Aass Bryggeri!

I går inviterte vi i samarbeid med Aass Bryggeri til årets sølvtreff på bryggeriet

Annonse:

Sølvtreffet er et nytt konsept av året og er et eget treff kun for våre partnere i SØLVKLUBBEN. Sølvklubben står for over 7 millioner kroner inn i markedsbudsjettet i år, og vi ønsket å tilby en eksklusiv kveld kun for disse. 

Og – for en kveld det ble! 
Sammen med Aass Bryggeri inviterte vi til en omvisning i bedriften og fabrikken. Det ble en svært interessant reise gjennom familiens og bryggeriets spennende historie. Det var Terje Aass selv, som med sin særegne sjarme, usedvanlige kunnskap og varme formidlingsevne, som ledet an. 
Altså, dette var magisk. Rett og slett magisk.Etter omvisningen, som skulle vare i 45 minutter – men ble til det dobbelte – (til glede for oss alle) ble vi invitert inn i vakre Gildehallen. Her fortsatte Terje å øse av sin ubegrensede kunnskap om øl, med morsomme historier, små anekdoter, lærerike fortellinger og finurlige rariteter. Så ble nydelig mat servert sammen med et rikholdig utvalg av Aass’ vidunderlige produkter. 
Vi var 56 personer samlet – og det var 56 mektig imponerte og fornøyde gjester som brøt opp ved 22-tiden etter en MAGISK KVELD på Aass Bryggeri. 

Tusen takk til alle som deltok, og spesielt takk til Drammens store stolthet – Aass Bryggeri – og i særdeleshet til unike Terje Aass.

 

Annonse fra Eliteserien: