IMG_6601

Sommeridyll på SIF-Hytta

Torsdag forrige uke var det nok en gang duket for den årlige sommerfesten på SIF-Hytta og for en kveld det ble!

Annonse:

En buss stappfull av samarbeidspartnere hadde satt av kvelden til den tradisjonsrike sommerfesten på SIF-hytta. Det var på forhånd meldt strålende vær så her lå alt til rette for en fantastisk aften i det som er perlen av Konnerudskauen.

Før middag var det duket for den uhøytidelige høytidelige rebusen, ei litta sløyfe på ca 600 meter med ulike poster, alt fra bading og logiske oppgaver til fotballgolf. Med stor iver og entusiasme gikk partnerne løs på de ulike postene og vinnerviljen er det absolutt ingen ting å utsette på!

Etter rebusrunden stod selvfølgelig Matfikseren for middagen og vi kan ikke skryte nok av vår nye matleverandør. Vi snakker potetsalat, bakt potet, burger, pølser, tzatziki, kylling, brød, ailoli og masse deilig salat, for et smaksinferno, for en leveranse! Tusen takk til Matfikseren, det er champions league-nivå på det dere leverer!

Kvelden ble rundet av på Kings Arms og vi takker så mye til alle partnere som var med på å bidra til at det ble nok en hyggelig kveld og sommerfest! Takk også til Avis Bilutleie for lån skapbil og takk til Aass Bryggeri som stilte med både isbøtter og smaksprøver av ypperste kvalitet.

Se bildegalleri her:

Annonse fra Eliteserien: